Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Колку коштат вакво нешто?
Да ве прашам,вие што ги чувате мачките исклучиво во стан дали имате купено затвотен тоалет за мачка?
Бидајќи јас моето маче го чувам само внатре,не го пуштам надвор,па затоа врши нужда во пластичен сад со песок.
Но многу кога копа го расфрла песокот па после метам околу садот,па затоа планирам да му купам затворен тоалет за да не го расфрла песокот.
Е сега сакам да ве прашам доколку некој има дома таков затворен тоалет дали мачето одма се навикна или имаше потешкотии да се навикне?
Еве вака изгледа тој затворен тоалет
![]()
Дали можи да ми помогните:
Имам мачка и на две места му испадна крзното, дали некој има сретнато таква појава, дали се работи за некој вирус на кожата и како би можело да се излекува?
Прегледај го приврзокот 39109
Aко некој има ваква мачка одма ПП.Имав една ама ми ја отруја (имам комшија шо го регулира бројот на мачките во соседствово)![]()
Јас го имам истото на сликава и немам никаков проблем одма се навикнаа, уствари и немаат видено друго па да ми прават проблемLu, чувај си ги парите. Не можам да замислам како изгледа мачка во таков тоалет...чисто сумњам дека животното би прифатило вакво нешто. Големо чудо ако заметеш околу садот, нема тука ништо страшно, ниту тешко.
Мислам дека оваа идеја е чиста глупост и одличен начин за извлекување на пари од џеб![]()
Здраво на сите.
Пред се благодарност за опширната дискусија, доста научив.
Пред некој ден сосема случајно дома ме посети мачето од комшиите и имав можност да си поиграм со него и да сватам дека всушност сакам и јас мачка![]()
Меѓутоа работните обврски ми налагаат да сум дома само во вечерните часови, после 18/19 часот и не знам колку би претставувало проблем за мачката да е најголемиот дел од денот оставена сама дома?
Исто ме интересира од каде би можел да набавам бела или сиво/бела персиска мачка или уште подобро Ragdoll?
Однапред благодарам