ne se faka slabo psu imamИмам 8800 GTS 640 mb ddr3. Сакам да ја мењам. Која цена би ја понудил?
ne se faka slabo psu imamИмам 8800 GTS 640 mb ddr3. Сакам да ја мењам. Која цена би ја понудил?
Прати ми контакт на ПП, ќе им го пратам на два-тројца другари кои мислам дека би го земале. Сепак, топ гејмпад е. Значи не рачка, гејмпад. : )Продавам Logitech Chillstream (Xbox рачка за пц со кулер) ... Многу малку користен, во одлична состојба.
Цена: 550 денари
Баш барав нешто такво цел ден по цел интернет и ево ти си тука. Може некако да средиме за Охрид - Струга? Или треба да барам другари на факс Скопjе па преку нив?Продавам Logitech Chillstream (Xbox рачка за пц со кулер) ... Многу малку користен, во одлична состојба.
Цена: 550 денари
Цена - 55 евра[/COLOR]Продавам SAMSUNG HM500JI 500GB/5400RPM/8MB харддиск заедно со LC POWER EN-25BS2 екстерна кутија со што може да го поврзете харддискот преку USB. Користен е неколку пати, само за бекап.
![]()
Цена: 3800 денари
ne ja sitkaj seuste e dosta dobra!!!шиткам Radeon/ATI HD3870
цена 2500ден. не е фиксно (хм си мислам дали да шиткам???)
знам дека е навистина добра ама имам радеон 6870 во компјутерот со неа користам додека 3870 го чувам пакувано со некое кутивче па си мислам да не ми собра прашинаne ja sitkaj seuste e dosta dobra!!!![]()
epa kako sto gledam ne treba ni da se mislis voopsto sitkaj!!!знам дека е навистина добра ама имам радеон 6870 во компјутерот со неа користам додека 3870 го чувам пакувано со некое кутивче па си мислам да не ми собра прашина
затоа ја продавам![]()
aj pusti slika ako ne ti e teskoшиткам Radeon/ATI HD3870
цена 2500ден. не е фиксно (хм си мислам дали да шиткам???)
aj pusti slika ako ne ti e tesko
--- надополнето ---
ako se razmislis do utre do 15h postiraj slika