?
..........
Гостин
Никој ли несака рам за петстотини денари? :nesvest:
Провери бре ин боксНикој ли несака рам за петстотини денари? :nesvest:
Одлична си е картичкава, само што јас сум со ограничен буџет за звучна до кај 1500.Јас продавам Creative Sound Blaster Audigy 4 PCI 7.1 канали. Картичката е со E-MU чипови од студиската серија на звучни картици. Не е многу користена. Лично сум задоволен од неа, од кога ја ставив ги препородив звучките. Ја имам користено и на Vista и на XP, а ко што гледам компатибилна е и со Win 7. Ја продавам затоа што сакам да земам студиска картица од 200 евра пошто ми треба за снимање на музика (4 влеза, излези за монитори и така натака). Оваа ја продавам за 50 евра.
Ваква е иста како на сликата
![]()
Епа кога не си мислел на време, кога си купувал матична...Провери бре ин бокс
--- надополнето ---
Некој да шитка добра (не чкарт) звучна картица?
По можност да има оптички излез за 5.1 сараунд.
Или да препорача некоја, ама проверена (во квалитет, задоволен корисник...)
Кога купував матична, не постоеше темата “Факти за компјутерски делови и шопинг“ и 100% САМО ЗАРАДИ ТОА таква матична сум зел :salut:Епа кога не си мислел на време, кога си купувал матична...
Посетувај ја почесто темата "Факти за компјутерски делови и шопинг"; ќе научиш нешо :devil3:
Е “тука некаде“ ама коаксијален од МАТИЧНА и оптички од ПОСЕБНА ЗВУЧНА има разлика пичку мајчинуa sto ne si izvedes koaksialen so ic pari da si pomines mislam deka opticki i coax se tuka nekade (neka me popravi nekoj ako sum greska)
Цена??![]()
ОК тогашСамо по пп, пишува на линкот.