Продавам, купувам, менувам...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Никој ли несака рам за петстотини денари? :nesvest:
Провери бре ин бокс :)

--- надополнето ---

Некој да шитка добра (не чкарт) звучна картица?
По можност да има оптички излез за 5.1 сараунд.

Или да препорача некоја, ама проверена (во квалитет, задоволен корисник...)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Јас продавам Creative Sound Blaster Audigy 4 PCI 7.1 канали. Картичката е со E-MU чипови од студиската серија на звучни картици. Не е многу користена. Лично сум задоволен од неа, од кога ја ставив ги препородив звучките :). Ја имам користено и на Vista и на XP, а ко што гледам компатибилна е и со Win 7. Ја продавам затоа што сакам да земам студиска картица од 200 евра пошто ми треба за снимање на музика (4 влеза, излези за монитори и така натака). Оваа ја продавам за 50 евра.

Ваква е иста како на сликата

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас продавам Creative Sound Blaster Audigy 4 PCI 7.1 канали. Картичката е со E-MU чипови од студиската серија на звучни картици. Не е многу користена. Лично сум задоволен од неа, од кога ја ставив ги препородив звучките :). Ја имам користено и на Vista и на XP, а ко што гледам компатибилна е и со Win 7. Ја продавам затоа што сакам да земам студиска картица од 200 евра пошто ми треба за снимање на музика (4 влеза, излези за монитори и така натака). Оваа ја продавам за 50 евра.

Ваква е иста како на сликата

Одлична си е картичкава, само што јас сум со ограничен буџет за звучна до кај 1500.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Еден другар продава mouse Razer Habu, малце користен (некои 2-3 месеца). Ако има некој заинтересиран нека пише на filjanistika@live.com. Цена по договор.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Провери бре ин бокс :)

--- надополнето ---

Некој да шитка добра (не чкарт) звучна картица?
По можност да има оптички излез за 5.1 сараунд.

Или да препорача некоја, ама проверена (во квалитет, задоволен корисник...)
Епа кога не си мислел на време, кога си купувал матична...
Посетувај ја почесто темата "Факти за компјутерски делови и шопинг"; ќе научиш нешо :devil3:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Епа кога не си мислел на време, кога си купувал матична...
Посетувај ја почесто темата "Факти за компјутерски делови и шопинг"; ќе научиш нешо :devil3:
Кога купував матична, не постоеше темата “Факти за компјутерски делови и шопинг“ и 100% САМО ЗАРАДИ ТОА таква матична сум зел :salut:

Член од
27 март 2010
Мислења
249
Поени од реакции
15
a sto ne si izvedes koaksialen so ic pari da si pomines mislam deka opticki i coax se tuka nekade (neka me popravi nekoj ako sum greska)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
a sto ne si izvedes koaksialen so ic pari da si pomines mislam deka opticki i coax se tuka nekade (neka me popravi nekoj ako sum greska)
Е “тука некаде“ ама коаксијален од МАТИЧНА и оптички од ПОСЕБНА ЗВУЧНА има разлика пичку мајчину :)

Член од
27 март 2010
Мислења
249
Поени од реакции
15
ne bi rekol ako veke povrzuvas digitalno ne pravi razlika dali e od maticna dali e od zvucna (predava informacija vo 1 i 0)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Си го испофалил, али цена никаде немаш:)

Kajgana Shop

На врв Bottom