линк со цени од надворЈа мислам дека ќе дојде поскапо одколку што ти го продаваш лаптопот празен.
линк со цени од надворЈа мислам дека ќе дојде поскапо одколку што ти го продаваш лаптопот празен.
А матичната? Таа е 70% од лаптопот. Ако немаш матична, немаш лаптоп. Подобро нов лаптоп одколку само матична...линк со цени од надвор
Понуди нешто солидно до кај 2000-2500 за Q6600.Нови цени и нови количини
Arctic Ceramique 2,7 gr - 350 ден туба
Arctic Silver 5 3.5 gr - 500 ден туба
Cooler Master Silent Fan 120 SI1 - 350/парче
Примам и нарачки за други high end cooling продукти (Zalman, Thermaltake, Thermalright, Cooler Master, SilenX, Nexus, Noctua)
Cooler Master Hyper 212 (1590 ден. со еден вентилатор, можност за уште еден)Понуди нешто солидно до кај 2000-2500 за Q6600.
Корун ти понудил ок кулери, ја може само да се надоврзам со http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120a/product_cpu_cooler_u120a.html - Thermalright Ultra-120A, али е поскап - 3000, и мн висок, али е еден од најдобрите CPU кулери.Понуди нешто солидно до кај 2000-2500 за Q6600.
Бакар е подобро од алуминиум... овој само од алуминиум ми изгледа дека е. А и многу е скап за пасивен кулер (без вентилатор)Корун ти понудил ок кулери, ја може само да се надоврзам со http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/cpu/u120a/product_cpu_cooler_u120a.html - Thermalright Ultra-120A, али е поскап - 3000, и мн висок, али е еден од најдобрите CPU кулери.
Никлан е, не е алуминиумски, скап е затоа што ... може има само еден или два кулери кои може да му конкурираат од аспект на перформанси. Плус бара поспецифичен ветилатор.:raz:Бакар е подобро од алуминиум... овој само од алуминиум ми изгледа дека е. А и многу е скап за пасивен кулер (без вентилатор)
Цените во СЕТ Компјутери се движат од 1400 до 1500 денари за 2GB RAM DDR2.Кај има најефтин Рам да се купи у СК, и колку иде од прилика?
DDR2 ми треба. едно 2гига..
Добро бе па зарем не падна цената на Рамот? мислам да падне повеке??Цените во СЕТ Компјутери се движат од 1400 до 1500 денари за 2GB RAM DDR2.