Ќе ти пратам цени по пп.Какви хард дискови имате да понудите (на ново се разбира). Да потенцирам, 320+, значи цена, производител и модел.
Брат ми има дома не го користи баш 1-2 години се старо мислам, чита само ДВД-цедиња (секакви и пиратски). Колку даваш да видам дали се исплати?Да не продава некој Плејстејшн 2?
Продава еден другар ако си заинтересиран да го прашам шо како. Пушти ппДа не продава некој Плејстејшн 2?
Колку даваш? Имам еден дома ми фаќа прашина, па можда ке пуштам срце.Да не продава некој Плејстејшн 2?
90-NFL6B2100 Battery Li-ion for Series A3E/Vc/Vp/Ac/H- 8 Cell 11.365,00 денБарам батерија за ASUS A3500L. Оваа ми држи 15 минути во добрите денови. Sephiroth, цени, место?
Kolku so gleam odgovara90-NFL6B2100 Battery Li-ion for Series A3E/Vc/Vp/Ac/H- 8 Cell 11.365,00 ден
Појма неам дали ке фати, вика for series A3E а твојава е A35, дупка сум за шљаптопи
Неам толку пари, по се изглеа Асус ке зеам, само да го продаам 17чево до понеделник-вторник. Зимајте бе да не ве тепаааам!!!!!!!
Аддни ме на МСН, ке се договориме, за тие пари имаш ѕверче од мене.Брат како шо глеам, со компјутериве си повеке, па ми треба да ми напраиш конфигурација и од кај да се земат делови, до 400е без монитор,(тоа дополнително), убавезно кор2дуо, хард до кај 160 доволно, рам 1гб (зависи цена може повеке) матична нека е добра што е најбитно и графика да биде најдобар сооднос до тие пари со перформанси??
Се надевам ке ми помогнеш! поз!!!
дај понудете нешто до 500 евреи гејмерска конфигурација без монитор