Ајде луѓе, ми се плаче за 22ка, цената е симната на 6500! Зимајте!Шиткам ЛЦД монитор 17" KTC, џам слика, користен од летоска, со кутија и кабли, без мртви или заглаени пиксели. Инфо и договарање по приватна порака.
226BW сакаш?Ајде луѓе, ми се плаче за 22ка, цената е симната на 6500! Зимајте!
Не го шиткам дури и бездомник да останам. Види во Мебиус, 250-275 евреи. Скапо, ама... once you go 22", you can never go back.Кажуј цена мадафака!
Како го наоѓаш за таа цена жити се? Памтам ти од мене го купи што значи не си дилер лично или па можеби си станал Малопродажна во Мебиус сега во моментов е 19.320 што е некаде 315 евра. Мене набавна не ми е 275 а не па по таа да го продавам:smir: Ако можеш да ми го најдеш за таа цена што ја пиша одма од тебе ќе зимам робаНе го шиткам дури и бездомник да останам. Види во Мебиус, 250-275 евреи. Скапо, ама... once you go 22", you can never go back.
Ах мислев паднала цената до сега, а заборавив кога го купив, нема пројдено многу време :/Како го наоѓаш за таа цена жити се? Памтам ти од мене го купи што значи не си дилер лично или па можеби си станал Малопродажна во Мебиус сега во моментов е 19.320 што е некаде 315 евра. Мене набавна не ми е 275 а не па по таа да го продавам:smir: Ако можеш да ми го најдеш за таа цена што ја пиша одма од тебе ќе зимам роба
Па повеќето цени паднале а овој е дури и малце поскап Првата тура ја распродадоа одма, идеше како алва, како леб без пари да давааАх мислев паднала цената до сега, а заборавив кога го купив, нема пројдено многу време :/
Зборот ми е дека вреди, па сега Мацко собирај пари.