Ги баталувам цигарите!

Clarkii

Hold me,Thrill me,Kiss me,Kill me
Член од
13 август 2007
Мислења
252
Поени од реакции
4
Kako da se otkazam od najdobriot drugar koj sekogas e so mene i vo dobro i vo loso i vo trezno i vo pijano pa duri i posle dobar sex e so mene nikogas ne mi otkazal drustvo a normalno kako i sekoj drug dobar drugar koga ne e so tebe ti raboti zad grb(te ubiva).

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Jas veke dva dena ne palam....si kupiv nargile i od toa si curam....uste 5 dena mislam deka ke mi bide krizava i ke pomine:)

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Не друштво, ама да те бодрам можам. Јас сум непушач и многу луѓе што ме послушаа, а беа страстни пушачи сега ми викат ”фала”. Една другарка се врати во градскиот хор (го поврати гласот), нема мамурлок, болки во главата, гнасни плунки. Иако ќе ти требаат години дур да ги прочистиш градите ...

Оваа слика нека ти е совет, место розеви...

Ови дробови се на човек што пуши над 20 год.

Најверојатно тука сум најмлад пушач. Секоја вечер пред да заспијам ги ''откажувам'' цигарите, а наутро додека чекам комбе за на школо неможам без да изчурам едно. Порано кога пушев повеќе наутро ми се гадеше и ме болеа крајниците ама сега кога ѓи намалив е подобро. Ме научија да пушам пред 2 год. а активно пушам околу 1 год. и 2-3 месеци. Планирам да ѓи откажам после Нова Година :)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Веке 18 год непушам :)......никогаш не ни почнав да пушам.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
пушев кратко време
хм... вака идеше тоа
1 ден.пробувам цигара
2 ден.пушам пакла (класик тогај идеше муфте:icon_lol:)
3 ден.не пушам

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
^rEtArDiRaN^ pomlad pusac sum tuka..
Pusam tri godini, pocnav kako i site klinci radi diganje 4alam ali sea preteruvam so cigarite. Bez 2 kutii dnevno ne pominuva, ova go kazuvam kako zlaten minimum. Nema da gi otkazam ama barem bi sakala sovet da gi namalam :S Barem po edna kutija da pusam :S

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
^rEtArDiRaN^ pomlad pusac sum tuka..
Pusam tri godini, pocnav kako i site klinci radi diganje 4alam ali sea preteruvam so cigarite. Bez 2 kutii dnevno ne pominuva, ova go kazuvam kako zlaten minimum. Nema da gi otkazam ama barem bi sakala sovet da gi namalam :S Barem po edna kutija da pusam :S
Ќе се молам да стигниш да си ја прославиш матурата..

С

Сатори

Гостин
Тоа е едно задоволство од кое не се откажувам.
Пушам од шесто одделение, кутија до две на ден, зависи од тоа како ми минал денот.
Еве моментално пушам додека пишувам ... некои работи просто ги обожаваме.

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Jas gi otkazav i ne pushev nekoi dobri 7-8 meseci ama neznam koj gaol pak me natera da pusham da se m*cham vo nego :tapp:

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
ај да се прерачунам колку години пушам
/me брои(рачуна на прсти) :podsmev:
10 години
о мај факинг гад

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Count on me!

Пополека ги откажувам, зашо насабајле мислам дека ќе ми летне дел од плуќава, кооолку болно кашлам ко од ТБЦ да сум болен....денес после 4ри дена запалив цигара само една...

Kajgana Shop

На врв Bottom