Ги баталувам цигарите!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ги откажувам цигарите.
Не по своја желба, нема повеќе цигари кај мене во маало. Некогаш кризите не се издржуваат.. Сакам да запалам... ммм колку сакам да запалам.. цигара :)

/ме се буди препрлашен..

Ах, тука биле..

/ме си вади цигара..

Морам една да се смирам.. стршен сон :))

Колку само знам дека уште долго време ќе пушам цигари..

BloOdy Dolly: nema shansa da ne odi!!! Ajde te predizvikuvam da se otkazhesh! Sum videl bukvalno iljadnici lugje koi uspeale, zoshto ti da ne mozhesh?!?
Не дека не можам..туку изгледа неам доволно желба :nesum:
а се надевам дека ке се откажам некад, оти успеав, сега за сега 1 недела без цигара:vozbud:

Не дека не можам..туку изгледа неам доволно желба :nesum:
а се надевам дека ке се откажам некад, оти успеав, сега за сега 1 недела без цигара:vozbud:

Во тие години си кога мислиш дека цигарите се шема, дека ако пушиш цигари сите ќе се вртат околу тебе, но не е така.

Млада си и моеш да ги откажеш, само треба голема желба и волја. И добро е што си издржала една недела без цигари, сега втората недела ако те пукаат кризи за цигара, контролирај се и не пали. :wink:

Во тие години си кога мислиш дека цигарите се шема, дека ако пушиш цигари сите ќе се вртат околу тебе, но не е така.

Млада си и моеш да ги откажеш, само треба голема желба и волја. И добро е што си издржала една недела без цигари, сега втората недела ако те пукаат кризи за цигара, контролирај се и не пали. :wink:
Пишав погоре дека не е тоа дека НЕ можам..туку немам голема желба..
За болдираното грешиш .. Додека сите пробуваа ја не пушев..кога сите оставаат ја земав?
Не сум уште дошла до тоа да правам нешто што не сакам .Да пушам ради тоа за да се врти некој околу мене:tapp:
И да млада сум, можам ако сакам..Издржав една недела можам уште толку..Фала:smir::pipi:

За болдираното грешиш .. Додека сите пробуваа ја не пушев..кога сите оставаат ја земав?
Не сум уште дошла до тоа да правам нешто што не сакам .Да пушам ради тоа за да се врти некој околу мене:tapp:
И да млада сум, можам ако сакам..Издржав една недела можам уште толку..Фала:smir::pipi:

BRAO :cuc: :cuc:

BRAO :cuc: :cuc:
Издржи три месеци па фали се, една недела е малку ако планираш да се откажуваш.

Samo napred, moze da se izdrzi mnogu pojke od 3 meseci i da se batali toj otrov.

Јас својата прва цигара ја запалив во осмо оделение и пусев дур да почнам со факултет. На 1 октомври 2006 реков дека ке престанам и сум запалила 2 цигари од тогаш али не од потреба.. во моментов сум непушач официјално

:( I ja od denes ne pusam .... Potocno , veke 35 saati neam zapaleno :( Cuvstvoto e loso.... Kee poludaaammmm ...... Pizdammmmmm! Ama ke izdrzam, mora! Aj so sreka misticen :) Mora da se izdrzi ! pozz:pipi:

Da da.. I jas od prvo oddelenie gi bataluvam.. Ama toa e toa.. :) Ke gi batatlam nekad :)

Немам запалено веќе два и пол месеца... Јеииииијјј:je::je::je:

цел ден само со една цигара.... вчера ни една... а не осеќам потреба... дур не дојдам пак ск на факултет од вторник или дур да излезам....

цел ден само со една цигара.... вчера ни една... а не осеќам потреба... дур не дојдам пак ск на факултет од вторник или дур да излезам....
Или дур со цимерката Данче едно турско со цигарче...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom