Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
Само зх на кимкото... никој нема у мкд...:pos2::pos2::pos2:

Па ЗХ! :) Тоа ти викам, само ти ке имаш такво :)

Па ЗХ! :) Тоа ти викам, само ти ке имаш такво :)
Па затоа сакам да ставам таков пошто у тука у Велес секој втор мотор има Gianelli не знам што запнале толку за тој али тоа е Велес. А гледам викаат зџ или тт се подобри и од gianelli и next-r. Ќе видам ќе побарам у Скопје да му земам.

околу 1.000 денари ако имаш извадено осигурување. Ако немаш, + 700 денари е осигурувањето

Аиии па не сум ненормален скапо беее

а може да ми удрат казна ако возам со моја возачка сообраќајна на претходниот газда и договор за продажба заверен на адвокат и на нотар ?

Аиии па не сум ненормален скапо беее

а може да ми удрат казна ако возам со моја возачка сообраќајна на претходниот газда и договор за продажба заверен на адвокат и на нотар ?
Хехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....

Хехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....

Епа така ќе си возам ... и така не ми е сигурно уште колку време ќе живее моторов ... умира полека ... губи компресија :(

Бате од Џианели можеш само Некст моделот да го ставиш на кимкото, од Технигас само Некст-Р моделот (никогаш не ставај ова) и од Леовинчи можеш ЗХ и ТТ а мислам дека може и тој РР модел... али го нема тука... ја би одел на Леовинчи зашто е једини карбонски за кимкото :)

Бате од Џианели можеш само Некст моделот да го ставиш на кимкото, од Технигас само Некст-Р моделот (никогаш не ставај ова) и од Леовинчи можеш ЗХ и ТТ а мислам дека може и тој РР модел... али го нема тука... ја би одел на Леовинчи зашто е једини карбонски за кимкото :)
Јас сум за зх или тт друг не иде у обзир а овој рр од леовинчи е за кит од 70цц или 80цц така да каков ке најдам од овие два модела ќе му ставам.....

Влатко пиша кај има... иначе не е стриктно за кит РР, сум видел и на стандард машини...

Ај еден совет. Може ли и која е процедурата за идивидуален увоз на нов скутер од Хрватска во Македонија ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom