- Член од
- 27 јануари 2008
- Мислења
- 1.611
- Поени од реакции
- 85
Фала, ја барав во некои продавници ама немашеНа водњанска видов, и има кај соборна (во пиајџо/џилера салонот)

Фала, ја барав во некои продавници ама немашеНа водњанска видов, и има кај соборна (во пиајџо/џилера салонот)
Па околу 130 евра ми се чини, можеби некое евро поевтино или поскапо.А цена за леовинчи зх или тт ?
А каков тогаш да му ставам ?Само зх на кимкото... никој нема у мкд...:pos2::pos2::pos2:
Па затоа сакам да ставам таков пошто у тука у Велес секој втор мотор има Gianelli не знам што запнале толку за тој али тоа е Велес. А гледам викаат зџ или тт се подобри и од gianelli и next-r. Ќе видам ќе побарам у Скопје да му земам.Па ЗХ!Тоа ти викам, само ти ке имаш такво
![]()
Аиии па не сум ненормален скапо беееоколу 1.000 денари ако имаш извадено осигурување. Ако немаш, + 700 денари е осигурувањето
Хехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....Аиии па не сум ненормален скапо беее
а може да ми удрат казна ако возам со моја возачка сообраќајна на претходниот газда и договор за продажба заверен на адвокат и на нотар ?
Епа така ќе си возам ... и така не ми е сигурно уште колку време ќе живее моторов ... умира полека ... губи компресијаХехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....
Па смени му карики и ке се роди одновогуби компресија![]()
Јас сум за зх или тт друг не иде у обзир а овој рр од леовинчи е за кит од 70цц или 80цц така да каков ке најдам од овие два модела ќе му ставам.....Бате од Џианели можеш само Некст моделот да го ставиш на кимкото, од Технигас само Некст-Р моделот (никогаш не ставај ова) и од Леовинчи можеш ЗХ и ТТ а мислам дека може и тој РР модел... али го нема тука... ја би одел на Леовинчи зашто е једини карбонски за кимкото![]()