Скутерчиња: Се за и околу нив

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
А цена за леовинчи зх или тт ?

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Само зх на кимкото... никој нема у мкд...:pos2::pos2::pos2:

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Па ЗХ! :) Тоа ти викам, само ти ке имаш такво :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Па ЗХ! :) Тоа ти викам, само ти ке имаш такво :)
Па затоа сакам да ставам таков пошто у тука у Велес секој втор мотор има Gianelli не знам што запнале толку за тој али тоа е Велес. А гледам викаат зџ или тт се подобри и од gianelli и next-r. Ќе видам ќе побарам у Скопје да му земам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
околу 1.000 денари ако имаш извадено осигурување. Ако немаш, + 700 денари е осигурувањето
Аиии па не сум ненормален скапо беее

а може да ми удрат казна ако возам со моја возачка сообраќајна на претходниот газда и договор за продажба заверен на адвокат и на нотар ?

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Аиии па не сум ненормален скапо беее

а може да ми удрат казна ако возам со моја возачка сообраќајна на претходниот газда и договор за продажба заверен на адвокат и на нотар ?
Хехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Хехе нема шанси ако моторот ти е префрлен на твое име на нотар а сообраќајната е на претходниот сопственик не може да ти пишат казна еден куп луѓе возат така....
Епа така ќе си возам ... и така не ми е сигурно уште колку време ќе живее моторов ... умира полека ... губи компресија :(

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Бате од Џианели можеш само Некст моделот да го ставиш на кимкото, од Технигас само Некст-Р моделот (никогаш не ставај ова) и од Леовинчи можеш ЗХ и ТТ а мислам дека може и тој РР модел... али го нема тука... ја би одел на Леовинчи зашто е једини карбонски за кимкото :)

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Бате од Џианели можеш само Некст моделот да го ставиш на кимкото, од Технигас само Некст-Р моделот (никогаш не ставај ова) и од Леовинчи можеш ЗХ и ТТ а мислам дека може и тој РР модел... али го нема тука... ја би одел на Леовинчи зашто е једини карбонски за кимкото :)
Јас сум за зх или тт друг не иде у обзир а овој рр од леовинчи е за кит од 70цц или 80цц така да каков ке најдам од овие два модела ќе му ставам.....

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Влатко пиша кај има... иначе не е стриктно за кит РР, сум видел и на стандард машини...

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ај еден совет. Може ли и која е процедурата за идивидуален увоз на нов скутер од Хрватска во Македонија ?

Kajgana Shop

На врв Bottom