Зошто девојките сакаат да ги молиш?

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
Vo princip ne sakam da me molat. Se znae na nekoe postaveno barene ili sakas ili nesakas zosto se molbi i red takvi raboti so toa moze samo da se postigne sprotivniot efekt.A gi ima i takvi sto se prinamagaat demek ne sakaat ili ne znaat i slicno.:wink:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Zas uzivaat da gi molis.Taka se ispunuvaat. A i moze toa da im posluzi za ucena."Ako ne na prais vaka ili onaka ke te kazam na drugarite kako si se papucarel".ili neso slicno. Abe vampiri.......

Член од
26 јануари 2007
Мислења
72
Поени од реакции
1
Abe toa e strasna rabota.Pa izgleda se cuvstvivat pomokni i zabavno i e mora da priznaat!!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Мене не ме молел муж ми, соработувам јас :icon_lol: Што знам... Прва причина заради која сакаат да ги моли машкото,е според мене егото и неговиот бустинг. Но најважна причина е малограѓанскиот менталит "Што ќе каже комшијата, ако му дадам од одма, па ќе мисли дека сум лесна, па леле другаркава му даде на тој после година ипол...." и некои останати глупави муабети. Во мојата генерација, морам да напоменам дека постои ЗЛАТНО ПРАВИЛО(читај-правило на "поштената" девојка хахаххаха) според кое, не треба да му даваш на дечко ти пред 3 месеци... А што ја прави оваа девојка толку "поштена", уште не разбрав? Да не живее до пошта?

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Мислам дека е тоа шо машките се нели посилен пол и не покажуваат емоции... па да се симнат на тоа ниво да ги молат онака само за нив! Тоа ги тера... да се спуштиме доле само за нив... мислам дека тогаш се чуствуваат битни на некој и само си го хранат егото...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Мислам дека е тоа шо машките се нели посилен пол и не покажуваат емоции... па да се симнат на тоа ниво да ги молат онака само за нив! Тоа ги тера... да се спуштиме доле само за нив... мислам дека тогаш се чуствуваат битни на некој и само си го хранат егото...
sakaat da bidat moleni,a voopsto ne se ni svesni sto se gubat poradi toa.eve eden post koj go pisuvav vo druga tema,a odgovara i za ovaa.eve go efektot od nivnata zelba da bidat moleni"so samoto toa sto sakaat da bidat osvojuvani ,a ne osvojuvaci,sakaat da bidat plen ,a ne lovec.tuka i nastanuva problemot,a i logicno e deka na dobar lovec ke mu se vika bravo,i ke mu se simnuva kapa.dodeka na plenot koj gore-dole sekoj go ulovil,ili moze da go ulovi,ke mu se vika deka e lesen plen.e sega na zapadot ovoj problem go nema zatoa sto tamu i mazite i zenite se lovci,a istovremeno i plenovi.i zenite ne cekaat da bidat osvoeni,tuku osvojuvaat.taka da se dodeka zenite od plen ne stanat lovci ke go imaat toj problem da bidat necij trofej,na kogo ke mu se lepat etiketi vo zavisnost od toa kolku tesko moze da se osvoi i koj se moze da go osvoi toj trofej(taa zena)."e ova nastanuva bas poradi taa nivna zelba da bidat moleni,ama kako i obicno oni toa ne go svakaat,i kako i obicno vinata za toa mu ja prefrlaat na mazot.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
bas naprotiv, nejkat da gi molis, ako gi molis ke te otkacat ane gi reckaj dva posto odma se lepat.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
ни тука не можи да се сложиме никој како и за многу други теми секој си има свој вкус....и како шо рече nihilista некој сакаат строги дечковци да не се согласуваат со се а некои сакаат фини добри...така да мислам дека кај женските не може да се најди таа златна средина..а ни самите не знаат шо сакаат...:smir:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Site zenski sakaat da gi molis zatoa sto ispagja deka se "lesni".A kakva reputacija e da bides lesna zenska,mozeme i sami da zaklucime.

Megutoa,ako si laden tip i ednas kazuvas sto sakas,t.e. ako si badass( citaj los gaz,prevod zaeban tip ),so eden cvrst pogled i dva zbora ke im prijdes.

Provereno

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Сакаат да ги молиш и го сакаат тоа чуство што ги обзема дека се во право..Така бар мислам јас..А да држи вода муабетот и на форумџијава над мене

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Абе јас ич не ги молам, ако и вториот обид е безуспешен, во себе си викам „абе ај оди у п.м. , ќе најдам друг начин! “.. а ако почнам да молам.. што ретко се случува,тоа трае „до крај“.. верувам дека на типката би и сум станал многу досаден кога би почнал да молам..
Така да, пошто јас мн мразам кога некој мене ме моли, не сфаќам зошто девојките би сакале да ги молиш...

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Toа е само еден начин на манипулирање од страна на девојките.

Tea ^^

★ loli pop ★
Член од
15 октомври 2008
Мислења
187
Поени од реакции
8
Затоа што така ќе се почуствуваат посебни и ќе бидат сигурни дека навистина се интересираш за нејзе. хахаа:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom