Prison Break

I

Intex

Гостин
Ха, првен Барни од How I met Your Mother, сега Скофилд сеа уше Сајлер од Херои остана и ќе испадне дека најпопуларниве машки од сериите сите геј испаднаа.
Не знаеш дека Закари Квинто е подржувач на геј лобито и стално се движи во геј кругови?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
На никој не му вадат ако нема ништо сомнително,неможе тоа така од ништо...има некоја врска и он.Јас си сменив Аватар ,мењајте додека не е прекасно...додека не пишува Официјално: Милер во брак со (тој).... :pos:

I

Intex

Гостин
На никој не му вадат ако нема ништо сомнително,неможе тоа така од ништо...има некоја врска и он.Јас си сменив Аватар ,мењајте додека не е прекасно...додека не пишува Официјално: Милер во брак со (тој).... :pos:
А шо ако пише Милер во брак со Ноласко (твојот папи)?
Извинете за офтопикот, ама морав.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Го трга од аватар одма и ке го стаи Бароуз после :pos::pos:

Абе вие ако верувате на весници,поточно на секој весник далеку ке стигнете.
Не знам кој весник го извадил тоа трач срање или пак која нет страна,но можам да кажам само дека со тоа сакаат да му го нарушат имиџот кој го стекна во Присон Брик.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Одма Бароуз..ти кажа А-Ц-А-Б :tv:
Иначе да му го честитаме празникот ! Денес му е денот,ќе праи пендрак парти!:pos:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
хехе :D луѓе уште со тоа ако некој каже дека ти си педери одма педер си а немојте така бе луѓе не е ни прв ни последен за кој што напишале дека е геј

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Одма Бароуз..ти кажа А-Ц-А-Б :tv:
Иначе да му го честитаме празникот ! Денес му е денот,ќе праи пендрак парти!:pos:
Toлку си сигурен дека е геј или некој кажал така,еј Скофилд од Присон Брик е педер или пак прочита на некоја си трета нет страна или некој непознат весник,кој за да добие публицитет го пишал тоа ???

Дај не зезај жити се :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
5 страни наназад расправа дали Милер бил геј.Па и да е геј бе каква врска има тоа со неговата прејака улога во ПБ.:tapp:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Toлку си сигурен дека е геј или некој кажал така,еј Скофилд од Присон Брик е педер или пак прочита на некоја си трета нет страна или некој непознат весник,кој за да добие публицитет го пишал тоа ???

Дај не зезај жити се :)
не сум сериозен бе , не глеаш ли дека се зезам цело време...
Шо има везе ако е Геј... :toe:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
епа оти го смени аватарот онда бе братче немој сеа да се правдаш хехе

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.960
Е добро де сега 2 страни дали Вент бил геј или не?

А јас мислев темата Prison Break e. :)

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Каков геј бе не туку лупајте,жута штампа и се е можно!!! (btw што толку се замарате со тоа дали бил геј или не,и што ако е или не е??? да не се ожени/омажи со вас!?)
Иначе за серијата немам коментар... најдобра серија! Напнат крај,по малце тажен али убаво смислен. :aplauz:
За муабетот дали ќе има 5-та сезона или не,ако го имавте Милер на фејс додека беше таму,знаете што кажа

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Каков геј бе не туку лупајте,жута штампа и се е можно!!! (btw што толку се замарате со тоа дали бил геј или не,и што ако е или не е??? да не се ожени/омажи со вас!?)
Иначе за серијата немам коментар... најдобра серија! Напнат крај,по малце тажен али убаво смислен. :aplauz:
За муабетот дали ќе има 5-та сезона или не,ако го имавте Милер на фејс додека беше таму,знаете што кажа
Ама Милер умре море, од кај знајт дали ке имат 5-та сезона хахах, се зафркавам нема да има 5-та сезона очигледно е и никој да нема кажано, убре главната личност.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Ама Милер умре море, од кај знајт дали ке имат 5-та сезона хахах, се зафркавам нема да има 5-та сезона очигледно е и никој да нема кажано, убре главната личност.
Не умре Wentworth Miller ,умре Michael Scofield!

А за 5-та сезона се шпекулираше дека ќе има,дури излезе и можно сценарио,ја имам уште скриптата зачувано,интересен продолжеток,али штета што нема да се реализира.

Kajgana Shop

На врв Bottom