Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Батче, мене ми се чини или стварно си љубоморен на Мајкл? :pipi:
Секогаш го спомнуваш дека и е симпатија на еци^^^. :pipi:
Не ме сфаќај погрешно. :pipi:
Kako mislis ljubomoren na Majkl. Ajde objasni mi do kraj. Ne sum mu ljubomoren, toj mi e omilen akter.

Dobro bre tolku vi e interesno da znaete shto ke se sluchi vo narednite epizodi?

Isto ko na vremeto shto se citashe po vesnici za Kasandra:S:S:S Zoshto mislam deka nekoj non stop shto postira izvadoci od sodrzinata na narednite epizodi si misli deka e fraer? Pa toa e najlesno da proctash shto ke bide.Ich ne e taka interesno(barem prema mene).Dochekajte da si pushtite zadutre vecherta play i gledajte shto ke se desi.Nestrplivost cccc.....

Dobro bre tolku vi e interesno da znaete shto ke se sluchi vo narednite epizodi?

Isto ko na vremeto shto se citashe po vesnici za Kasandra:S:S:S Zoshto mislam deka nekoj non stop shto postira izvadoci od sodrzinata na narednite epizodi si misli deka e fraer? Pa toa e najlesno da proctash shto ke bide.Ich ne e taka interesno(barem prema mene).Dochekajte da si pushtite zadutre vecherta play i gledajte shto ke se desi.Nestrplivost cccc.....

А што има тука лошо што ќе се напишат 2-3... Секогаш спојлерите што ги има по интернет сајтови не значи дека тоа ќе се деси. И само спомнавме дека Т-Бег ќе најде работа, а тоа со Мајкл дека ќе најде уште една картица, тоа 99% од народот што ја гледа серијата знае :)

Еве го ваљда и најпоследното промо видео за 3та епизода

„Не вреди да се бораш против неа“
„Никаква сила неможе против неа“
„Сето што ќе остане е лет“
Тоа е Хомер од Одисеја.

Ако не се лажам, тоа е од поглавјето во книгата, кадешто на Одисеј му е речено дека мора да се спротистави на чудовиштето, познато како Scylla. Можеби се лажам себеси, но знам дека на Одисеј му е кажано, доколку сака да ја продолжи мисијата мора да жртвува свои шест луѓе. Единствена друга алтернатива е да се отарасат од мисијата.

Тоа е од разговорот помеѓу Мајкл и Сара во 2рата епизода. И моја проценка, од ова ми се чини дека шест луѓе што се во тимот ќе помигнат. Според мене: жутиот, Селф, Белик, Сукре, Махоун и Т-Бег.:pipi:

Тоа е од разговорот помеѓу Мајкл и Сара во 2рата епизода. И моја проценка, од ова ми се чини дека шест луѓе што се во тимот ќе помигнат. Според мене: жутиот, Селф, Белик, Сукре, Махоун и Т-Бег.:pipi:

Ама после то го поврзаја и со 6-те картички Scylla, демек тие луѓе шо ги чуваат картичките се како 6 воини :helou:

Ама после то го поврзаја и со 6-те картички Scylla, демек тие луѓе шо ги чуваат картичките се како 6 воини :helou:

Јесте, али не значи дека тоа вака ќе е. Од пред 2 дена почнав од почеток да ја гледам серијата од 1ва сезона, моментално сум после 2-3 епизоди од коа се појави на Линк и Мајкл татко им во затворот, поточно коа Поуп го прашува Мајкл „дали некој чувар го нападнал“ пошто се изгори од една цевка, таму во недозволениот дел. И вака ми се постави тоа прашање, па после малку размислување ми текна ова.

А што има тука лошо што ќе се напишат 2-3... Секогаш спојлерите што ги има по интернет сајтови не значи дека тоа ќе се деси.

E pa da de,fraerluk demek JAS znam shto ke se desi pa brzo tuka postiranje sve i svashta.Samo ke zbunite mnogu raboti shto se chisti kako solza.Od edna rabota nekoj izmisluva 5.Nema potreba od toa,samata naredna epizoda ke razotkrie.Zoshto potreba od teorii koga veke se e na svrshen chin ? :smir:

Јесте, али не значи дека тоа вака ќе е. Од пред 2 дена почнав од почеток да ја гледам серијата од 1ва сезона, моментално сум после 2-3 епизоди од коа се појави на Линк и Мајкл татко им во затворот, поточно коа Поуп го прашува Мајкл „дали некој чувар го нападнал“ пошто се изгори од една цевка, таму во недозволениот дел. И вака ми се постави тоа прашање, па после малку размислување ми текна ова.

Фала богу дека не мора да значи то, само си искажвам мислење :smir:
Мене ми изгледа поверојатно да е то моето, пошто шо фајде ако ги убијат сите, во серијата ќе останат само Мајкл и Сара. Не ми е логично

Фала богу дека не мора да значи то, само си искажвам мислење :smir:
Мене ми изгледа поверојатно да е то моето, пошто шо фајде ако ги убијат сите, во серијата ќе останат само Мајкл и Сара. Не ми е логично

Може да биде нели пошто се 6 карти и сите се во различни луѓе, па тие 6 мора да бидат погубени т.е да ги убијат, за да стигнат до картичките. Али ајде многу да не ја рашири работата, да почекаме до утре сабајлето, па да видиме што ќе се случи...

Може да биде нели пошто се 6 карти и сите се во различни луѓе, па тие 6 мора да бидат погубени т.е да ги убијат, за да стигнат до картичките. Али ајде многу да не ја рашири работата, да почекаме до утре сабајлето, па да видиме што ќе се случи...
Ajde do utre sabajle. Stavete link od megaupload za da si ja slegnam pobrzo, taka od torrenti tapa mi slegnuva.

Абе ај вие наоѓате вакви ствари и све,дај најдете некој линк помал од 400МБ да му ебам мајката немам ја неограничен интернет ко вас :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom