Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ќе чека сега епизода по епизода...

Колку убаво си ги изгледав трите сезони без чекање, маратонско гледање беше тоа. :)

Ej a se znae koj lik ke umre. Samo da ne se Michael, Link, Sucre i LJ. Eh koj ke ceka epizoda po epizoda. Na 1 e prvata epizoda neli? Pozdrav

Serijata e mnogu jaka nema sto.jas obicno sum fan ba naucna fantastika(Star Trek i tn...) ama ovaa serija mi ja preporaca eden drugar i mnogu sum mu blagodaren.Ednas mi se sluci vo eden den da izgledam 8 epizodi.FANTASTCNO!!!:vozbud:

Serijata e mnogu jaka nema sto.jas obicno sum fan ba naucna fantastika(Star Trek i tn...) ama ovaa serija mi ja preporaca eden drugar i mnogu sum mu blagodaren.Ednas mi se sluci vo eden den da izgledam 8 epizodi.FANTASTCNO!!!:vozbud:

Слаб си :pos2:
Јас имам гледано од јутра до сутра, буквално, па сеа рачунај колку епизоди се

Едно прашање, ќе ги вратат ли пак во затвор?
Инаку јас ги изгледа трите сезони пред 2-3 месеца и се ми е заборавено.

Серијава е екстра! Со гледање сум до трета сезона и можам да кажам дека заедно со изгубни ми се омилени серии!

Дали негде планираат да ја дадат кај нас на ТВ?

Дали негде планираат да ја дадат кај нас на ТВ?

Нема шанси а и да ја дадат ке иде од прва сезона

п.с
Ако искачаат во септември новите епизоди сите севкупно и дружно да навалиме за линкови :):)

Ako na 1 e prvata epizoda nekade kaj 5-6 treba da ja ima veke na net za download. Cekame do 5-ti. Inaku klime kolku sto se sekavam ovie sliki se od vtorata sezona koga michael e vo begstvo, ama mozno e da sum greska. Pozdrav

Слаб си :pos2:
Јас имам гледано од јутра до сутра, буквално, па сеа рачунај колку епизоди се

My man :smir:

Ako na 1 e prvata epizoda nekade kaj 5-6 treba da ja ima veke na net za download. Cekame do 5-ti. Inaku klime kolku sto se sekavam ovie sliki se od vtorata sezona koga michael e vo begstvo, ama mozno e da sum greska. Pozdrav

Премиерните две епизоди од 4-врта сезона ќе ги има на нет кај нас на 2-ри Септември околу 5 сабајле,
а за сликите сигурен сум дека се од 4-врта сезона 1-ва епизода :)

Dobro kazav deka mozno e da sum greska. A za vo 5 sabajle ne veruvam, ama ajde kako sakas. Stom izlezat odma gi simnuvam da vidam kako ke e cetvrtata sezona, dosega bese zakon serijata. Pozdrav

Dobro kazav deka mozno e da sum greska. A za vo 5 sabajle ne veruvam, ama ajde kako sakas. Stom izlezat odma gi simnuvam da vidam kako ke e cetvrtata sezona, dosega bese zakon serijata. Pozdrav

Не мора да значи дека точно во 5 ќе го дат торентот, ама во ситни сати ќе биди, 10000000% :smir:

Едно прашање, ќе ги вратат ли пак во затвор?
Инаку јас ги изгледа трите сезони пред 2-3 месеца и се ми е заборавено.
Морам самиот себе да се цитирам, за некој да ми одговори.
Пак ке прашам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom