Prison Break

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
ова со келерман интересно изглеа, ама некако не ми се читаат 'нерешени мистерии' кои ги напишал некој. ќе гледаме, па ќе знаеме што ќе се случи. преглупо е да се шпекулира, а ни сценаристите не знаат што ќе напишат за следната епизода. едноставно се е можно.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ова не се шпекулации ова се работите кој останаа неразјаснети. :wink:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Неможам да го читам линкот ама ако така кажва супер ќе биди :)

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Лелееее крајот на Март, значи веќе ќе почнат. Ах едвај чекам, значи до крајот на летотот сигурно ќе имаме нови епизодииии... ах го сакам Вент, срце е бе!!

“Wentworth confirmed that season 4 of Prison Break is a fact and the shootings will start at the end of March.
He also said that this season won’t be about escaping from prison again, but about his revenge at the company for killing Sara.”

He also wished Israel a happy 60th birthday and wished the people peace and prosperity.

ах го сакам Вент, срце е бе!!

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Лелееее крајот на Март, значи веќе ќе почнат. Ах едвај чекам, значи до крајот на летотот сигурно ќе имаме нови епизодииии... ах го сакам Вент, срце е бе!!
Nema da ima na leto epizodi posto togas se odmorite, a i + site serii pocnuvaat da se emituvaat na esen, a PB ne e isklucok

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Nema da ima na leto epizodi posto togas se odmorite, a i + site serii pocnuvaat da se emituvaat na esen, a PB ne e isklucok
Епа на крајот на летото иде есента, значи некаде Септември. Има ли некој официјални информации?

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
New Prison Break Season Is ON - Miller

Изјава на Went:

During his visit to Israel, Prison Break star Wentworth Miller told reporters there that the 4th season of the show is on and they will start filming at the end of this month.

Fox will air the new season this September once the Olympic Games are over with.

Miller said in the upcoming season Michael will go after Sara's killers, and will try to bring the group behinde the whole thing to light.

(pics shows Wentworth Miller talking to the press in Tel Aviv on March 11th
Значи после Олимпијадата да го чекаме Michael and The Company :vozbud: :)
еве го изворот:http://www.eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=1709

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Go tapat na momenti. Da, go tapat.
Treba da se fokusiraat povekje na shefot na The Company (spored mene).
(toj e istiot shto ja vodel kompanijata kadeshto tatkoto na brakjava rabotele, neli?)
Zatvorive.. (znam zoshto e "PRISON" break, kako i da e) nekako stanuvaat dosadni. Dobro e shto sega se momentalno nadvor (momentalno S03E13 e emituvana), pa najverojatno ke bide interesno.
Ajde, ke pochekame ushte malce:)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Знам дека сум досаден со овие потврдувања за новата (4) сезона, која со нетрпение ја очекувам, но.......

ова е официјално..........

и последно ..........

и тоа by FOX и тука

и тука

не вервам дека ќе има 7 сезони(и не сакам)како шо велат, се надевам дека оваа ќе е последна,

време е за хепи енд на серијалов :)

а шо мислите?

P.S. еве нешто интересно за еци^^^ :helou:

еци^^^

Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Знам дека сум досаден со овие потврдувања за новата (4) сезона, која со нетрпение ја очекувам, но.......
http://www.buddytv.com/articles/prison-break/fox-announces-that-prison-brea-17906.aspx
не вервам дека ќе има 7 сезони(и не сакам)како шо велат, се надевам дека оваа ќе е последна,

време е за хепи енд на серијалов :)

а шо мислите?

P.S. еве нешто интересно за еци^^^ :helou:
ич не си досаден, јас те читам редовно, абе шо не направиш блог за серијава, јас ке ти помогнам околу Вент:vozbud:

Седум сезони, па да ти кажам сакам, ама го нејќам чекањето, така да сега засега сум во филмот на четвртата само.

Искрено кажано, хепи енд момент за мене беше и последната епизода од 3 сезона, со возењето на Мајкл, Љорандо саундтракот во позадина, не сакам некој си хепи енд во кој Мајкл ќе се вљуби пак и ќе живее среќно со Линколн и ЕлЏеј, сакам крај како крајот на 3 сезона.

За адресите, замисли ја фацата на луѓето во пошта, кога ќе им однесам писмо адресирано до Вент, Лос Анџелес:vozbud:

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
За адресите, замисли ја фацата на луѓето во пошта, кога ќе им однесам писмо адресирано до Вент, Лос Анџелес:vozbud:
Ќе му речеш љубовта не познава граници :wink: :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom