Какви деца сакате да имате?

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
pa prvo def sakam min 2 deca,posto jas sum edna i smeatam deka e podobro da se ima brat ili sestra,inace bi sakale da imam 2 devojcinja ..ubavi na mama:pipi:

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
Било какви, само да личат на мене и партнерот, освен ако неможам да имам или има па тогаш да си посвојам , по можност две а може и повеќе!

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Машки сакам да бидат не е битно колку се :pipi:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
sakam edno divo mashko :) ziv temeprament i struja i edno devojce mamina maza kuklicka :)
јас имам едно такво машко,исто како тебе го посакував и јас,ама сега секој ден главата ме боли:toe:сега сакам да е помирно:nesvest:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Ако на три години дојде да ми рече да му купам играчка и притоа ми даде мал милион објаснувања зошто да го направам тоа,и колку лош татко ќе бидам ако не го направам,тогаш ќе бидам најсреќниот човек на светот-ќе знам дека детето е доволно силно да ми се спротивстави уште од мало,значи ќе може да му се спротивстави и на остатокот од светот кога ќе порасне.
И не би побарал ништо повеќе од тоа.
Полот не е битен ни најмалку.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
какви сака нека се само да се здрави и паметни

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ако на три години дојде да ми рече да му купам играчка и притоа ми даде мал милион објаснувања зошто да го направам тоа,и колку лош татко ќе бидам ако не го направам,тогаш ќе бидам најсреќниот човек на светот-ќе знам дека детето е доволно силно да ми се спротивстави уште од мало,значи ќе може да му се спротивстави и на остатокот од светот кога ќе порасне.
И не би побарал ништо повеќе од тоа.
Полот не е битен ни најмалку.
Подобро и поубаво од тоа здравје!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Со куриња:pipi:
Но и да бидат убави и паметни на мајка му.

С

Сатори

Гостин
Јас би, три девојчиња, сите убави на мама, паметни на тато.:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom