- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 1.157
- Поени од реакции
- 18
pa prvo def sakam min 2 deca,posto jas sum edna i smeatam deka e podobro da se ima brat ili sestra,inace bi sakale da imam 2 devojcinja ..ubavi na mama
E jas deka sum eden isto taka pa sakam da imam masko i devojce ubavi na tate ambasadorke misli mu ja ama jas poveke ke ja mislam :smir:pa prvo def sakam min 2 deca,posto jas sum edna i smeatam deka e podobro da se ima brat ili sestra,inace bi sakale da imam 2 devojcinja ..ubavi na mama
јас имам едно такво машко,исто како тебе го посакував и јас,ама сега секој ден главата ме болисега сакам да е помирно:nesvest:sakam edno divo mashko ziv temeprament i struja i edno devojce mamina maza kuklicka
Подобро и поубаво од тоа здравје!Ако на три години дојде да ми рече да му купам играчка и притоа ми даде мал милион објаснувања зошто да го направам тоа,и колку лош татко ќе бидам ако не го направам,тогаш ќе бидам најсреќниот човек на светот-ќе знам дека детето е доволно силно да ми се спротивстави уште од мало,значи ќе може да му се спротивстави и на остатокот од светот кога ќе порасне.
И не би побарал ништо повеќе од тоа.
Полот не е битен ни најмалку.