Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
ja obozavam emisijata....samo se nadevam na BOKI13 da im bide gostin e togas ke pagam od stol :pos2::pos2::pos2:

Ако оде Боки 13 има Очи од Ацо Шопов да го направат... Тони неможе да се контролире кога има некој забеган гостин или некој/а јадел/а гомна за него. Ќе им изнакаже се у фаца.

Нареднава сезона слушам на А1 ќе биле демек.

Нема поопуштен од Тони се сеќавам на емисијата со Гавазова колку ја зедоа на долу ама таа не ни знаеше си се смееше само хехехехе

Опуштено стартува со новата сезона од средина на септември, на А1 телевизија, СПРЕМЕТЕ СЕ! ...

Ова е напишано во коментар на нивната ФБ страна :smir:

Опуштено стартува со новата сезона од средина на септември, на А1 телевизија... а на City Radio - Део, Тони и Докторот „ Балканска ебанка“ понеделник и вторник по полноќ на крај на септември, спремајте се! ;)

:tv:

Точно е дека на А1 ќе бидат во новата сезона, стандард петок пред полноќ, истиот термин...и за на сити ја проверив и таа информација...исто стандардно пон-вто од 24-26 часот...

Го иам Део на фејсбук и го распрашав се ми објасни..ми кажа дека ќељавицата спрема некоја новост за у емисија...па да видиме

Точно е дека на А1 ќе бидат во новата сезона, стандард петок пред полноќ, истиот термин...и за на сити ја проверив и таа информација...исто стандардно пон-вто од 24-26 часот...

Го иам Део на фејсбук и го распрашав се ми објасни..ми кажа дека ќељавицата спрема некоја новост за у емисија...па да видиме

Па ако така решил ќељавицата нека бидаат таму..Јас лично немам никаков проблем..

Ма ако сакаат и на ЕДО нека идат само да продолжат со исто темпо и ист хумор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom