Подочници - чест или страшен проблем

• Креатор на темата Креатор на темата ANHELITO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2007
Мислења
67
Поени од реакции
2
Skoro sekogas koga ke se poglednam vo ogledalo go zabelezuvam delot pod ocite poizrazen.Toa sum go primetila kaj mnogu luge najcesto bez sminka.Dokolku nekoj znae nacin kako do namaluvanje na podocnicite neka kaze.Znam deka so pudra pomalce se poznavaat no vo celina ne se pokrivaat,

Значи дали вие имате проблем со подочниците ?! Како ги покривате ? Ви сметаат ли ? Кога се тие најизразени ? Што претсавуваат тие за вас, ви го уништуваат денот ако се поизразени или воопшто не ги приметувате ? :nesum:

Немам проблем со подочници,фала богу.Ми се појавуваат само во ретки случаи,и тоа кога спијам многу малку (2-3 саати максимум),но и тогаш лесно можам да ги скријам со коректор за подочници.
bu.gif

I ja imam problem so niv, imam eden korektor za podocnici i go stavam pred da stavam pudra, ili pak stavam krastavici iseceni vrz ocite i oni gi ublazuvaat do nekade. Mnogu gi nejkam, definitivno e strasen problem.

Подочнаци ми се појавуваат само за време на колоквиумска недела и после како што се појавиле така и исчезале.Не ми претставуваат посебен проблем,коректорот и завршена работа!

Buterfly напиша:
I ja imam problem so niv, imam eden korektor za podocnici i go stavam pred da stavam pudra, ili pak stavam krastavici iseceni vrz ocite i oni gi ublazuvaat do nekade. Mnogu gi nejkam, definitivno e strasen problem.
Ima specijalen gel za podocnaci,isto imase i majka mi,no za 2 nedeli gi snema,a ti imas li seriozen problem so niv,da ne e od nenaspienost

Добро бамуја,ми се чини дека можите да почните да пишувате со кириличното писмо. Редно е.

Подочњаци малку сосем онака,некоја црта,инаку потемнување такви работи не. И тоа кога сум уморена нормално,кога не сум си ја тргнала пудрата пред да си легнам или кога не сум наспана ко шо треба (што е многу честа појава)

Абе за женскиве нема проблем,ќе си стават шминка ова она и токлу.
Што да правиме ние машкиве :pos2:

Joey напиша:
Абе за женскиве нема проблем,ќе си стават шминка ова она и токлу.
Што да правиме ние машкиве :pos2:

Поготово вампири ко мене кои не спијат многу.

Чек Он Ит напиша:
Значи дали вие имате проблем со подочниците ?! Како ги покривате ? Ви сметаат ли ? Кога се тие најизразени ? Што претсавуваат тие за вас, ви го уништуваат денот ако се поизразени или воопшто не ги приметувате ? :nesum:

Имам проблем со подочЊаци, после лудо проведена, ненормално гласна и непроспиена ноќ. Значи - секој викенд. :)
Ништо, и онака спијам до ниедно време, кога ќе станам ќе ги скријам некако и излегувам на шетња. До следната вечер ги нема. :glupaca:

Ретко имам проблеми со подочници, ако не спијам доволно, а пред то цел ден сум била наваму-натаму тогаш ми излегвет ама не кревам прашина околу то, ги покривам со пудра или коректор и завршена работа
bk.gif
:devojce:

Нон стоп имам подочњаци. Не знам зошто можда е наследно ама мн ме нервираат

Нон стоп имам подочњаци. Не знам зошто можда е наследно ама мн ме нервираат
И јас имам подочњаци. Ама мене ми се од што немам доволна циркулација и сум анемична.

Им ставам мраз, крукчиња од крставици..пред да излезам ставам коректор и пудра и не се познаваат:helou:

имам и затоа избегнувам огледала .. ама затоа се тука моите добри другари и другарки па и понекогаш некој член од фамилијата да ми каже “брееејјјј штоо подочњаациии имаааашш“ .. упм ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom