Lord of the Rings трилогијата + Хобитот

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
ххахаххаха за овој филм имаше добар дијалог во филмот Clerks 2 за тоа како во првиот дел само одат ,во вториот исто само одат и во третиот стасуваат го фрлаат прстенот и како ништо да не било се враќаат за 15 мин назад :nesvest::nesvest::nesvest:
исто има и на you tube клипче како би било ако го изведеа нападот на поинаков начин :vozbud::vozbud::vozbud:

Тој филм што го спомнаа не заслужува да биде во иста реченица со Lord of the Rings.

PS. Патот на хобитите од првиот дел па се до моментот кога го фрлаат прстенот, трае една година, не 15 минути :helou:!

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Сите 3 делови ги имам гледано по едно 10пати, плус секој дел уште 2 пати "extended version" така мислам мојт лесно да се видит колку го обожавам Лотр :D

I

Intex

Гостин
Тој филм што го спомнаа не заслужува да биде во иста реченица со Lord of the Rings.

PS. Патот на хобитите од првиот дел па се до моментот кога го фрлаат прстенот, трае една година, не 15 минути :helou:!
За 15 минути се враќаат пишал човекот. Треба да напраат уште 3 дела за тоа како се враќаат.
The Lord of the rings: returning home I, II, III :pos:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367

Ако те разбрав добро, сакаш да кажеш оти Clerks 2 е нешто кое не се смета за квалитет, дека филмовите на Kevin Smith нешто ги вреѓаш?
The Dark Side Of The Force is with you, young one! :)

M

Mario Gómez

Гостин
Сега го даваа the two towers na HRT2, пред една недела го имаше првиот дел а ќе го има и третиот. Незнам колку пати ги имам гледано и уште го имаат истиот ефект. The best movie ever!

Член од
23 август 2009
Мислења
111
Поени од реакции
6
Сега го даваа the two towers na HRT2, пред една недела го имаше првиот дел а ќе го има и третиот. Незнам колку пати ги имам гледано и уште го имаат истиот ефект. The best movie ever!
А виде интересно немаше реклами ни денеска ниту минатата недела?Кога го гледав лани на А1 мислев дека ќе го замразам филмот.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Пред некој ден ги гледав сите делови екстендед верзија за првпат, брао, ептен ми прави мерак трилогијава, сигурно еден од деловите влегува во топ 3 филмови за оваа декада. Совршени филмови.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Да им еб.. матер на Телекабел:nerv:! Го чекав првиот дел на ХРТ 2 пред две недели, таман да почне ја исклучија, вчера истото пак го направија..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Филмов колку пати и да го гледам нема да ми здосади.Досега ги имам гледано 3те делови по 4 пати и сеуште не здосадува.Легендарен филм,според мене,најдобар за изминатава декада.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ма супер филм нема што,немам зборови!!!:helou:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Најдобра трилогија што ја имам гледано иако ја имам гледано над 20 пати сите делови пак не мие досадно :).Да не знае некој што ќе е The Hobbit?Да е нешто како Born of hope или The hunt for Gollum?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Најдобра трилогија што ја имам гледано иако ја имам гледано над 20 пати сите делови пак не мие досадно :).Да не знае некој што ќе е The Hobbit?Да е нешто како Born of hope или The hunt for Gollum?
То се патувањата на Билбо Бегинс. Пред Господарот на Прстените. Филмот исто ќе е работен според книгата на Толкин..

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
The hunt for Gollum Е серијал
изгледав неколку епизоди пред 5 месеци можда и више. најди на некој торент.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
The hunt for Gollum Е серијал
изгледав неколку епизоди пред 5 месеци можда и више. најди на некој торент.
Други глумци се неможам да ги сфатам :),прават нешто ко Господарот на прстените а не се истите глумци,да видиме The Hobbit каков ќе биде и каков кадар ќе биде избран..

Kajgana Shop

На врв Bottom