Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата city
  • Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Mislam deka sepak 20 e idealna vozrast za zapocnuvanje na seksualnit zivot ...... I so ogled do kaj stignala denesnava mladina ,se somnevam deka postoi nekoja nevina devojka na 20 godini ... A premnogu me interesira kolkav e procentot na devojki koi ke stapat vo brak a se nevini :D:D:D:D
Сепак треба да се живее во реалноста ,поголема глупост од тоа невина да стапи во брак не постои.Сексот не е најважен дел од бракот ,ама и без добар секс брак не бива,тоа е правило.И замисли ти сега се земеш невина и не ја бива работата во кревет,што правиме тогаш ????

Член од
8 ноември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Сепак треба да се живее во реалноста ,поголема глупост од тоа невина да стапи во брак не постои.Сексот не е најважен дел од бракот ,ама и без добар секс брак не бива,тоа е правило.И замисли ти сега се земеш невина и не ја бива работата во кревет,што правиме тогаш ???? Постојат

Ke rizikuvas:):):) Ne ne rekov deka ke se zemam so nekoj nevina ...no sepak bi sakala toa da go napravam so nekoj so koj sto ke mi bide seriozna vrskata i ke prerasne vo brak :):) Dali sme jasni :D:D

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сепак треба да се живее во реалноста ,поголема глупост од тоа невина да стапи во брак не постои.Сексот не е најважен дел од бракот ,ама и без добар секс брак не бива,тоа е правило.И замисли ти сега се земеш невина и не ја бива работата во кревет,што правиме тогаш ????
Па нели сексот не е најважен дел од бракот?

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Ќе си ја научиш по твој мерак

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ќе си ја научиш по твој мерак
мислиш ке и ставиш конци и ке ја мрдаш како тебе ти е убаво ,така????А што ако она открие дека ти за неа не си добар учител ,и најде подобар ,па бега од твоите редовни ,а оди на други вонредни часови кај друг учител??? Или тоа ти ја прикрива твојата суета дека чипот кој често постои во нашите глави дека ако партнерката имала повеќе партенери пред тебе ке те измачува дури на смртна постела.
Чиста глупост.

--- надополнето ---

Па нели сексот не е најважен дел од бракот?
Читај ја реченицата до крај . За тебе парадокс, ама вистина е .Сексот не е најважен ама без добар секс нема добар брак.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
мислиш ке и ставиш конци и ке ја мрдаш како тебе ти е убаво ,така????А што ако она открие дека ти за неа не си добар учител ,и најде подобар ,па бега од твоите редовни ,а оди на други вонредни часови кај друг учител??? Или тоа ти ја прикрива твојата суета дека чипот кој често постои во нашите глави дека ако партнерката имала повеќе партенери пред тебе ке те измачува дури на смртна постела.
Чиста глупост.

Ејјј ама се напна. Полека.
Не знам дали имам чип у глава ама за мене не е исто дали имала 2 или 20 пред мене. Ако тебе не ти пречи ондак супер. Фурај по твој мерак со искусни.
Земањето вондерни часови не е одлика на чесните девојки. Или тебе некоја навидум “чесна“ те зезнала?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Ејјј ама се напна. Полека.
Не знам дали имам чип у глава ама за мене не е исто дали имала 2 или 20 пред мене. Ако тебе не ти пречи ондак супер. Фурај по твој мерак со искусни.
Земањето вондерни часови не е одлика на чесните девојки. Или тебе некоја навидум “чесна“ те зезнала?
Не ми монтирај ,јас не напишав дека ТИ имаш чип во глава ,провери.Тоа е мое мислење ,иначе ке те разочарам можеби ама мојата партнерка ја познавам 14 години, и баш обратно имаше многу малку други пред мене ,дури смешна е бројката ,ама и да имаше 100 ,тоа не ја менува работата ,никогаш не би се чуствувал “зезнат“ ,за мене тоа е глупост и тоа само мое мислење за кое си имам мои аргументи и стојам позади нив.

--- надополнето ---

Така е најбоље, штета што нема невини веќе..:tapp:
Остани ти “невин“ па усреки некоја девојка која е “виновна“.

A

Auditore

Гостин
Не ми монтирај ,јас не напишав дека ТИ имаш чип во глава ,провери.Тоа е мое мислење ,иначе ке те разочарам можеби ама мојата партнерка ја познавам 14 години, и баш обратно имаше многу малку други пред мене ,дури смешна е бројката ,ама и да имаше 100 ,тоа не ја менува работата ,никогаш не би се чуствувал “зезнат“ ,за мене тоа е глупост и тоа само мое мислење за кое си имам мои аргументи и стојам позади нив.

--- надополнето ---

Остани ти “невин“ па усреки некоја девојка која е “виновна“.
Изгледа не ми го сфати, постот, како и да е.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
.
Како што ги почитувам јас твоите мислења, така почитувај ги и ти моите.
За секое лонче има капаче. И офтопик сме доволно...:salut:

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.827
Поени од реакции
4.532
за машките: од кога ќе почне да се крева до кога ќе престане да се крева
за женските: прва брачна ноќ

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
ми вели “немој чичко Лет уште сум мала...“ ја и велам “ е де полека дур те свлечам дур ти се качам ти расти си“

Kajgana Shop

На врв Bottom