Club Colosseum

• Креатор на темата Креатор на темата airport
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто Карола минатото лето пушташе некои звуци што уште ми одекнуваат во глевава :tapp: еден ист ритам 3 саати без стил ми е некако :toe: како сакате за ваши пари можете што сакате да правите,цената е 200 денари :helou: убав помин :smir:

Зашто Карола минатото лето пушташе некои звуци што уште ми одекнуваат во глевава :tapp: еден ист ритам 3 саати без стил ми е некако :toe: како сакате за ваши пари можете што сакате да правите,цената е 200 денари :helou: убав помин :smir:

Точно. Потврда и од мене дека и вчера беше така. :)

Али битно се заебаавме... :)

Тончи модераторе :)
Смени насловот Бамбааааааааааата е вечер у Колосеум

Не знам зошто се мрчи за Карола кога човекот поштено си дојде ја извози публиката и си отиде. Само премногу кратка журка за диџеј од калибарот на Карола. Премногу интелегентен звук испушти и уште повеќе го ценам од сега.

Derrick May - 27.11.2008

Тончи модераторе :)
Смени насловот Бамбааааааааааата е вечер у Колосеум
Додека Тончи да дојде на форум, 2 журки поминале....

Воедно и да ве информирам дека еден од најбитните луѓе за развојот на електронската музика, директно од Детроит, САД.... (фанфари)
Derrick May
derrick_may.jpg

Интересно, ми се иде, ама како ќе излезе незнам.
Член?

Бев на Меј 2005-та на саем, добра журка и музика извозе типот, сега некако ми помина тој филм, ама сепак може да се тркне, ако се има кворум за партиинг :pos:

Е на овој може да се иде...:vozbud: одличен е дечкото,сум бил на негови журки :je:

Воедно и да ве информирам дека еден од најбитните луѓе за развојот на електронската музика, директно од Детроит, САД.... (фанфари)
Derrick May
Дааа бе од најбитните. Да не беа Драгана Миркович,Јужњи ветар,Брена,Тома З со точка Дравкович...кај ќе беше електронската мизка денес?!?!?
Интересно, ми се иде, ама како ќе излезе незнам.
Член?
Е шо член!?!? Сите на членот:pos2:
Ако најде добар плен ќе иде и член.
(плен=доволно пари)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom