Струмички карневал

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Баровите само селект беше пун..... распитејте се платинум у колко затвори и кога се испразни и дека ојде народо......

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Иначе за утре шо кажаа, ќе врне ли?
Според meteo.gov.mk времето утро ќе биде променливо облачно, попладне со врнежи од дожд, а на повискоките планините од снег. Врнежите ќе бидат поинтензивни во ноќните часови.

Се надевам дека нема да заврне и дека ќе поминеме добро. Слаб одзив на кајганџии годинава, ќе доаѓа некој?

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Се надевам дека времето ќе се погоди и дека оваа година ќе биде по возбудливо од минатата :smir:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
ќе може ли некој да постире линк од камерите на телекабел и кабел нет..

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.575
Поени од реакции
6.705
Според meteo.gov.mk времето утро ќе биде променливо облачно, попладне со врнежи од дожд, а на повискоките планините од снег. Врнежите ќе бидат поинтензивни во ноќните часови.

Се надевам дека нема да заврне и дека ќе поминеме добро. Слаб одзив на кајганџии годинава, ќе доаѓа некој?
Им ИН! Ке бидам во Селект имам резервирано Сепаренце па ако видете Каубој Манијак на некоја маса качен.... т.е. не е битно :pos:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Времето, драги мои пријатели, како што може да забележите е прекрасно, сега се будам, надвор нема дожд, нема ветер, има само сонце и е прилично потопло од обично. Се надевам така и ќе остане до вечер.

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Времето, драги мои пријатели, како што може да забележите е прекрасно, сега се будам, надвор нема дожд, нема ветер, има само сонце и е прилично потопло од обично. Се надевам така и ќе остане до вечер.
It`s all about the carnival night :))

Има да биде бреееееееј... Мале мале...

G

GoddessOfRock

Гостин
Вренето сега за сега е супер! Нека остане така!него шо ќе сте маскирани?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
И јас идааам со мојата екипа, че биди жустрооо идемо у Селект...ако видите девојче шо отстапува од изгледот на другите девојчиња не се плашете слободно дојдете да се поздравите тоа ке бидам јас муахахахаха:baeh:

G

GoddessOfRock

Гостин
И јас идааам со мојата екипа, че биди жустрооо идемо у Селект...ако видите девојче шо отстапува од изгледот на другите девојчиња не се плашете слободно дојдете да се поздравите тоа ке бидам јас муахахахаха:baeh:
Толку си грда? Јас се реших, Хитлер ке сум!

Kajgana Shop

На врв Bottom