Струмички карневал

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ви гарантирам оти DJ-ката да е пуштувала и Турбо Фолк пак сите ќе се викале оти е било ного јако,кој да ти слуша музика коо сите се зјапале у цицките,демек цицки не се виделе а кој знаа колку и рацете се ги пуштале оти чуждото јајце секојпат е поголемо! :vozbud:
хаха. НЕ е така. Ја јас и горе напишах оти она беше повеке стриптизерка отколку диџејка, музиката шо пушташе имаше просечна оценка за атмосфера.:smir:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
ohhhh...zdravjeto mi go zema karnevalot :(

inaku beshe epten zakon prvo bev na denska zurka do 6 porucok pa posle od 8 do 6 sabaljee ... nogooo jakoo nemam zborove ajde do godina pak :vozbud:
И јас од 1 до 5 на денска журка у Маф Маф после од 7 до сабајле не се секавам до колку саато :pos2::pos2::pos2: лудници таа година мислам беше д бест оф :) морам да признаам дека дента си поминах појако од вечерта хахаха

Betty Booop

You can be my fantazy...
Член од
19 февруари 2009
Мислења
100
Поени од реакции
8
И јас од 1 до 5 на денска журка у Маф Маф после од 7 до сабајле не се секавам до колку саато :pos2::pos2::pos2: лудници таа година мислам беше д бест оф :) морам да признаам дека дента си поминах појако од вечерта хахаха
Da da dentta u maf maf beshe ludnica nogo me arese,ama i vecerta vo elite dj leon rasturii... zatvoriime go global nie posledni izlezeeme :vozbud::vozbud:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Тва е од маскенбало у 19 (поточно сликано е додека одааме накај там),а од карневало покасно ке ставам слики а мош и утре:smir:

Attachments

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
никогаш не сум бил на овој карневал баш ми се иде :( иначе маските супер ви се ..

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
никогаш не сум бил на овој карневал баш ми се иде :( иначе маските супер ви се ..

Za narednata godina ako ides bidi nacrtan otkaj sabota da fatis izleguvanje, nedela maskenbal, ponedelnik belo gravce i vtornik da si pominas najubavo u tvojo zivot. Pozz

V

Viktoranius

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Помочала сеееее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Или повраќа?

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
Se napinje devojceto a so prai ne se znae":))))

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Како бе не си бил....цц ц ц
па ти не знаеш што се си пропуштил
абе какви маски заеби маските журката бе човек
секаде е супер пиење и јадење колку сакаш
ај се гледаме другата година на карневалите:):smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Дадејте некои линкови со слики од карневало?? На мотика и на кафе.ком ги изгледах така да има ли оште?

Kajgana Shop

На врв Bottom