Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a Dali e mozno od na USB da napravam format ...setupot od xp da bidi vo USb-ito i taka da go formatiram pc-evo??
Poso vaka denes naprajv nekoj 12Cd-ina od Xp dzabe e
Mожеш ама тоа е посложено... Еве како
Инаку, тебе во биосот наместено ти е first boot device да е cd/dvd ?
Da namesteno e...Jas iam i drugo cd od xp ama toa cd mi e so enekoj arap go ima prerabotano windowsot edno drugo i toa cd mi se pokazuva press any key a na drugive cd-ina nemise pokazuva so gi izreziv sam izrezim xp so sp2 i so sp3 ama dzaba e
Што е проблемот со wallpaper-те не се стават што се случува појасни малку:smir:Дали некој има проблем со Вистата и wallpaper-ите?
И ако знае чаре, нека пише, ќе го носам на позадина недела дена![]()
Што е проблемот со wallpaper-те не се стават што се случува појасни малку:smir:
ти се појавува црна позадина нели? епа треба да се валадизира виндоусот имам за ХР за виста незнам дали ке фате да ти го пратам ли?:smir:Се ставаат и се гасат коа ќе ми излезе долу десно едно натписче Активејт Њињдоуз![]()
Нема да се валидизира таќети се појавува црна позадина нели? епа треба да се валадизира виндоусот имам за ХР за виста незнам дали ке фате да ти го пратам ли?:smir:
Епа тоа Активејт де така ке го активираш и нема да ти прави проблеми:smir:Нема да се валидизира таќеАко некој слууучајно има некој фикс за Виста Ултимејт Премиум д бест факин едишан, нек ми бипне
![]()
Епа тоа Активејт де така ке го активираш и нема да ти прави проблеми:smir: