Абе имаш милион прашања. Ај ќе отворам линија 45ден мин. па ќе ти пишам на профил :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже ти Windows незнаеш да инсталираш не па linux не се занесуј
Кога одам да креирам нова партиција, таму кај тоа да изберам колку максимум да ми биде имам само едвај 1000 и нешто MB :jaj: А имам околу 40 слободни. Хелп?
Гигабајти де..Партиција со 40 мегабајти ? :uvo:
Децки плс помагајте засо кога ке поцнам да инсталирам виста и ке ги поминам сите прашања и почнува да се инсталира тоа со проценти ке оди до негде и тоа многу споро и ке нејке да продолзи ? ? ? ПЛС ПОМАГАЈТЕ
еј сакам да го форматирам дискот D е сега дали е исто како за дискот C ( дали и тука треба да се стави CD-то со Windows-от и така да се форматира и да се инсталира Windows-от ???
Luge aj ako mozete pomognete za format na pc Sve srediv go staviv Cd-rom najgore i Kliknav na F10 da se snimi i se restartira Pc i nemi se pojavuva press any key za da zapocna instalacijata ...Da ne treba drugo neso da se podesi vo BIoS
Можеш слободно да го фрлиш тоа ЦД, и да му речеш ,,фала многу’’ на тој што ти го изрежал!Jas iam edno dvd cd so xp so nekoj go imat prerabotano windows xp nekoj Arapi ko ge go startam toa cd si mi pisuva normalni press any key ama jas toj windows ne sakam da go instaliram...Probav so edno Cd od XP so SP2 pak dzaba e ..
Da ne treba da e na DVD Cd?? mojt toa neso problem da pravii??