WTF OMG!?!?!?! Каква споредба напраи сеа...алал да ти еAbe brat dobri se i Legijata ali so EO i PUKA nemaat sansi!!!
Освен Единствена Опција што слушаш друго од Мак Рапот ... претпоставувам ништо. Инаку на темава од кога почнаа за детски фестивали да прават песнички отпаѓаат од моја листа одма.Во тешка комерцијала поминаа.slatkaristika i skeetra najdobar duet narecen EDINSTVENA OPCIJA!
ах ах буни се...хахаха...Освен Единствена Опција што слушаш друго од Мак Рапот ... претпоставувам ништо. Инаку на темава од кога почнаа за детски фестивали да прават песнички отпаѓаат од моја листа одма.Во тешка комерцијала поминаа.
Brat toa e spored mene mislam ja so si slusam a ti ako gi slusas Legijata toa si e tvoj problem pozZWTF OMG!?!?!?! Каква споредба напраи сеа...алал да ти е
Брат тоа не е никаков проблем јас што слушам:smir:. Проблемот е тоа што праиш безвезни споредби. Ако според тебе, слаткар е подобар во било кој аспект барем од 1 од членовите на Легијата...тогаш размисли си два пати шо музика слушаш:smir:Brat toa e spored mene mislam ja so si slusam a ti ako gi slusas Legijata toa si e tvoj problem pozZ
освен фактот дека се растурија и дека не постојат веќе како група...Секој слуша што сака,нема препирање околу тоа кој за кого и како мисли.
И ако не слушате хип хоп ама СТВАРНО нема потреба да давате мислења кога благе везе си немате. :helou:
Единствена Оу ? Една од најдобрите рап екипи. Толку години опстојуваат,од битови,до лирики,до стил...Нема дис за дечките. После Exit почнаа да фураат уште повеќе од дотогаш и богами не се лоша комбинација Токсикиве сега..(Токсикологија).
`Рап тврдина` е зацементиран во историјата на Мак рап. Траките се неповторливи и оригинални, со најреални лирики. Нешто од Е.О. имаше и во компилацијата од Токсикологија - Godfather. Се наоѓаат некои тракици кај мене шо не се ни искочени во јавност.
На Слаткар му стои и соло улогата,кине типацот,просто го обожавам. Вади прв соло албум сега на 25, многу добри траки има одбрано.
Скитара е најталентираниот бит мејкер,нема збор...најголема почит за него.
А за комерцијала...незнам баш...Кој е хардкор тогаш?:raz:
И уште нешто - Не ги мешајте со Легија во врска со стиловите,затоа што се два различни света. А имаат соработки Е.О. и Легијата, не дека немаат,али ајде... Само да се лечеле комплекси. :helou:
Опцијата кинела, кине и ќе кине !!
lee:
Секогаш се заедно Скит и Слаткар (во музиката и општо) и СЕУШТЕ заедно прават тракици...Такада не се заборавени И во Токсикологија се соединети сите групи, што значи само појачање имаат :helou:освен фактот дека се растурија и дека не постојат веќе како група...