Нај кул место за излегување во вашиот град!

За убава вечера со драга личност- PLAZA DEL TOROS
За добро еспресо+ цигара со драга личност- PIAZZA

Дечки не знам дал имам пишано порано ама вреди и два пати да биде спомнато. Коктел Бар, на улица Македонија, спроти хотел Бристол.
Башка ако отидеш после прва смена работа, имаат попуст 20% (не ми текнува точно од колку до колку саат беше).

Жалосно е што Скопје е тапа невидена последниве години!

освен ноќниот клуб Impact за мене нема друго соодветно место кај да отидам...таму се осеќам нај убаво и опуштено

У селово најкул место е кеј крај реката...ни ја незнам која. -_-

Колосеум (иако со оглед на тоа што сопственикот на Гранд го купи и од зимава ќе стане крш, сеуште ми е омилено место за искачање) , Картел (кафичот на кеј, клубот е за никаде), Хард Рок.. хмм Рич знае да биде океј ...Динамик до пред една недела ми беше топ..
Тие ваљда, не ми текнува др.

.....фали еден паб-клуб....но само да не биде познат,зашто сите т.н. шемаџии(иако себеси се нарекуваат "клабери",не ми дава душата така да ги нарекувам) ќе отидат да видат какво е местото со типичен одговор...не е еншто посебно:wink:

:oftipic: малку...
Ако нешто има у Скопје, тоа се пабови. Јеботе ко кафани никниваат, знаеш дека имаме поише пабови од биртии. Ај кажи ми една кафана за дневно седење, онака кафански? Тоа е македонската култура, а не пабот. Не дека ми пречат, таман работа, редовно ги посетувам, како што рече, Гоне, фенсерајски се праат, не за одредена група на луѓе.

плочник(кај влада шо е),кај машински,стариот дел на паркот и њу ејџ.

Маракана,Хавана,Coffee shop у Соравија,Коктел бар..итн...:wink:

:oftipic: малку...
Ако нешто има у Скопје, тоа се пабови. Јеботе ко кафани никниваат, знаеш дека имаме поише пабови од биртии. Ај кажи ми една кафана за дневно седење, онака кафански? Тоа е македонската култура, а не пабот. Не дека ми пречат, таман работа, редовно ги посетувам, како што рече, Гоне, фенсерајски се праат, не за одредена група на луѓе.

Ни фали амерички паб , темен , задимен со билјард внатре каде се точи пиво на литар од огромните кригли.
И кај шо , секако , нема да се пушта турбофолк.
А вака , вака нема „кул “ место за излегување , има фенцерски места кој шо се тапа ама имаш сељаци кој после секоја вечер се дерат „Најбољеееее“ иако кур се тресел у вакум паковање и шуштел.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom