За мажите: дали сте одглумиле оргазам и како го направивте тоа?

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
Би ти одговорила, ама пустото не знам да го зборувам магарешкиот јазик, а ти само тој го разбираш. Шо ќе прајш. :toe:

pearl i alex epten ja otupevte we aloooo...zaradi vas ke ja zatvorat temava...temava e DALI STE ODGLUMILE ORGAZAM
a ne toa vie so go zborite...inace koa sme veke kaj temava,NE neam odglumeno prgazam...i da ne mozam da svrsam ne bi glumel...jebi ga ke ima dokazi so ne idat u moja korist

Би ти одговорила, ама пустото не знам да го зборувам магарешкиот јазик, а ти само тој го разбираш. Шо ќе прајш. :toe:
pa probav prvo na covecki,ama zaludno,toj jazik voopsto pa ne go poznavas,pa vikam aj magareskiot ti e malku poblizok,ama pak zaludno i toj jazik e premnogu intelegenten za tebe.hehehheeeee
aj mislam deka bese dosta ,bez potreba se napravivme za nigde eden so drug ,iako i dvajcata sme vo pravo za poveketo raboti,pa neli SE E RELATIVNO.mislam deka bese dosta,vo sekoj slucaj ,super si,i pokraj se ostana smirena,taka treba.:smir:ne bese nisto licno,samo malku zestoka debata.:smir:

za temava,ne sum odglumil orgazam,ama ako ima potreba,i ako so toa nekako bi ja zadovolil partnerkata vo odreden moment,veruvam deka bi odglumil.
a licno poradi sebe,mislam deka ne bi odglumil.ne gledam nekoja poenta vo toa,iako nikogas ne se znae...

Да со кондом е мн. лесно да изглумиш али до сега никад не сум бил у таа ситуација. Пртпоставувма дека е грдо чуство али за побрзо да си завршиш работа топ е :)

НЕМАМ НИКАД ОДГЛУМЕНО ОРГАЗАМ А И НЕСАКАМ.....НЕ Е ФЕР...
А ИНАКУ ЖЕНИТЕ МОЖАТ МН ПОВЕЌЕ ДА ОДГЛУМАТ ОТКОЛКУ МАШКИТЕ

Внимавајте: не пишувајте со сите големи букви, бидејќи тоа наликува на викање. Продолжено пишување постојано со големи букви ќе биде санкционирано со негативни поени.

Ве молам продолжете со дискусијата.

Внимавајте: не пишувајте со сите големи букви, бидејќи тоа наликува на викање. Продолжено пишување постојано со големи букви ќе биде санкционирано со негативни поени.

Ве молам продолжете со дискусијата.

Во ред не беше намерно ....нема да се повтори се извунувам!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom