RaZ-R
Артилерец
- Член од
- 8 ноември 2009
- Мислења
- 3.415
- Поени од реакции
- 2.550
1:01od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
cudno posto na srpskite portali samo gi pcujat makedoncite,a vi gz daate
1:01od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
Не оди оф топик тука и пази што пушуваш ова е фудбалска тема. И да во последно време многу си допушташ. Оваа тема не е за тебе и не провоцирај другпат на сите ни е јасно кој кого провоцира со децении наназад.od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
Иначе таа слика на 1:01 е монтажа, оригиналната е обратно, Macedonia is Greek, нели збратимени се Гробарите со навивачите на ПАОК.1:01
od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
Цитат од некој фан на Партизан,што налетав по Јутуб!Ahahaha onaj njihov prvi sto je sutirao im iskopao rupu, i zajebao sve njihove igrace ahahah
Брат ова е спорт, а не политика !od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
Ахам,како што ми кажаа,Гробари од Швајцарија на своја рака дошле во Белгија и проаѓале низ кварт преполн со арапи и разно разни неандерталци,ги начекале поголема бројка и ненормална тепачка имало.Еден останал без око,на друг му скокале на глава ебате,операцијата што му ја правеле траела 8 часа.Стока неандерталска,а што е најчудно тучата немала врска со утакмицата,онака од чиста мржња арапиве ги чекале !!:uvo:Што читам низ нетов , лошо си поминале гробариве во Брисел , еден без око , друг со конци , трет уште у кома е ...
Ајде бе губи се клапчо еден.od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
http://www.juznatribina.net/vbforumЕј луѓе има ли форум за дискусии за ФК Партизан ако може некој да го каже ?