Фан Клуб: Партизан

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
cudno posto na srpskite portali samo gi pcujat makedoncite,a vi gz daate:tapp:
Не оди оф топик тука и пази што пушуваш ова е фудбалска тема. И да во последно време многу си допушташ. Оваа тема не е за тебе и не провоцирај другпат на сите ни е јасно кој кого провоцира со децении наназад.

--- надополнето ---

И ќе заборавев БРАВО за Партизан одиграа одлично со срце како и секогаш!!!!!

--- надополнето ---

Победава многу значи, сега ќе има и од тука организација за во Белград само да видиме со кого ќе се падне Партизан.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Иначе таа слика на 1:01 е монтажа, оригиналната е обратно, Macedonia is Greek, нели збратимени се Гробарите со навивачите на ПАОК.
Убаво пишал Tetova, си го даваме газето северно од нашата граница...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Патетики живи сте бре, у време кога пукаме од среќа, доаѓате у фан клубот и серете со политики со цел да ни расипете расположение, 100 пати сте пробале и никако не ви е успеало :bip:

ЖИВЕО ПАРТИЗАН И МАЈКА СРБИЈА :icon_lol:

Ајмо навалите сега, ајмо Патриотиииииииии, ајмооооооо :pos:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Е аман де со ова политиката претеруете кај бевте до сеа сеа баш најдовте ај таму имате ваљда за политика теми ојте таму

В

Вори

Гостин
Ahahaha onaj njihov prvi sto je sutirao im iskopao rupu, i zajebao sve njihove igrace ahahah
Цитат од некој фан на Партизан,што налетав по Јутуб!

Хаха,во право е до некаде..ги заеба нивниот.
Или пак Радиша фрлил црна магија,трето нема.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.774
Поени од реакции
5.098
Што читам низ нетов , лошо си поминале гробариве во Брисел , еден без око , друг со конци , трет уште у кома е ...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што читам низ нетов , лошо си поминале гробариве во Брисел , еден без око , друг со конци , трет уште у кома е ...
Ахам,како што ми кажаа,Гробари од Швајцарија на своја рака дошле во Белгија и проаѓале низ кварт преполн со арапи и разно разни неандерталци,ги начекале поголема бројка и ненормална тепачка имало.Еден останал без око,на друг му скокале на глава ебате,операцијата што му ја правеле траела 8 часа.Стока неандерталска,а што е најчудно тучата немала врска со утакмицата,онака од чиста мржња арапиве ги чекале !!:uvo:

Иначе честито заслужената победа на Партизан,а со тоа и влезот во групи во ЛШ,едноставно заслужија !!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.271
Ебате нашиот балкански менталитет! Срце ми се намести вчера по победата, но еве сега ми го изместуваат точно навивачите на Партизан. Не сме биле ние навивачи, не требало да се радуваме, требало да се радуваат само тие што пишувале по форуми и по јутјуб од порано! Па треба да се радувате што има интерес за вашиот мочан тим што по 7 години го огрева сонце! Ебаве пацерите!:kesa:

Извини Партизане, те сакам, ама мора да ти ги критикувам `верните` навивачи!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Честитамо, честитамо. :vozbud:

Ви посакувам да играте што подобро во Европа, и што послабо во Јелен Супер Лига. :smir:

БТЊ, Радиша Илиќ и Синиша Стевановиќ ви се огромни дупки.

И кажете фала за Клео. :pos2:

od koga stana vasi momci,mene ne me boli uvo ali sve srbomani ovde majku mu:kesa:
cudno posto na srpskite portali samo gi pcujat makedoncite,a vi gz daate:tapp:
Ајде бе губи се клапчо еден.
Јас сум член на еден Звездин форум подолго време и феноменални се спрема мене. Ги прашав за грчките знамиња и трансови, ми рекоа дека тоа фановите на Олимпијакос што доаѓаат ги носат. Пошто овие во Атина им дозволија да носат “Косово је Србија“ и овие морале да ги пуштат.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.732
Ебати голманот :pos:

Честито, само да не се зезнете сеа и да го продадете Клео...

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Еј луѓе има ли форум за дискусии за ФК Партизан ако може некој да го каже ?
http://www.juznatribina.net/vbforum

Ја ли бе вакви работи да ви давам... :helou:

Го користам да го прочитам мислењето за играчите за кои сме заеднички заинтересирани, како и за темата Јелен Супер Лига.

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
a da stavese nekoj video od vcerasnite proslavi po gradovite nema da bide loso

Kajgana Shop

На врв Bottom