Da volim crno bele,ponosno kazem svima,volim to slavno ime i divim se samo njima......Ljubav prema klubu ne moze da prestane,dok zivim klicacu njemu volim te PARTIZANEEEE!
Се чувствувам среќен и многу радосен.Уште ме држи атмосферата од вчера.
Прво полувреме игравме добро,кога Клео го даде првиот гол,бев сигурен дека Андерлехт ќе запне,и ќе ги фатиме на контра и ќе им опнеме уште еден.
И тоа се случи во второ полувреме.Кога мислев дека се е готово,тогаш Лукаку даде пацерски гол,на уште по пацерскиот голман Илиќ,маме негово живци ми искина.
Кога направија 2-2,искрено да ви кажам мислев дека ќе ја свртат скроз,и дека шансите за Партизан се никакви.
Како-така завршија првите 90 минути.И после тоа морав да одам,имав неодложливи приватни работи,за жал.
Но,татко ми ме известуваше на телефон за секое продолжение.Кога стигнаа пеналите,осеќав дека ќе се повтори 2003.Решавачкиот пенал за Партизан и татко ми ми вика КРАЈ!
Е,тогаш викав и урлав и ми се чудеа луѓето што поминуваа на улица.Ама не зажалив,зошто во тој момент бев најсреќното копиле на свет!
Тоа е тоа,се надевам дека ќе ни падне лесна група,за да поминеме во 1/8 финале.Со таква публика,игра со срце зошто да не се надеваме на такво нешто.
п.с. Се надевам дека во иднина некој македонски клуб ќе го направи истиов подвиг.