Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
I ovoj potpis go ukrade be grobarce:pos2: stvarno e steta sto pocnavte da kopirate daleku poslabi grupi od Delije!

edinstveno mi e maka koga gledam sinovi rodeni vo Makedonija se karaat niz forumi za Delije i Grobari,iako znaete deka mnogupati i obete grupi imaat vadeno paroli Macedonia is Greek,nemozam da se zamislam da navivam za ekipa cij navivaci se braka so najgolemiot neprijatel na Makedonija,nema nisto loso da si fan na tie klubovi,ama da svrsuvas na niv stvarno e glupo,pa sto ne si formirate edna nav.grupa od MK Grobari-Makedonija-Predavnici..idete vo Srbija i ne se vrakajte poveke...podobro za nas,podobro za vas!

Ајде штом си толку паметен и искомплексиран,ке го бришам и тој потопис гледам се ви смета што е ставено од моја страна.
Инаку јас за Партизан и Гробари знам откога знам за себе,пола србин сум.Гробари немаат извадено парола ако сакаш да знаеш "MACEDONIA IS GREEK"туку тоа беа навивачите на Паок,ако ги разликуваш барем малку.Гледам дека се ви смета што постирам,ви смета и потписот,па се фурате многу ми ставате клипови,курци-палци.Ви работат комлексите знам,уживајте еве ке го тргнам и потписот да не ви боде очи.Ајт позз.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не се замарај со небитни ствари:)
Ајмо утре на победа:vozbud:

Имамо комплексе:tv:
Вицот е на 2:00

Член од
28 февруари 2008
Мислења
219
Поени од реакции
2
sto e ova be ve udrila jugonostalgija i ne ve pusta tuka go jadete lebot a sanjate za srbija

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Вицот ти е целиот прв клип што го имаш поставено :icon_lol: Па сите знаат дека имате 10 знамиња у публика, 2 транспарента и 3 песни.Или сакаш да се чуе јасно и гласно дека црно бела застава симбол је пичкетина?

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Не се замарај со небитни ствари:)
Ајмо утре на победа:vozbud:

Имамо комплексе:tv:
Вицот е на 2:00
NEBITNI STVARI!! ne mi se veruva sto citam,ne ti e bitno sto grupata na koj svrsuvas ti vadi parola makedonija e grcka,barase dokaz eve!

Ova go imaat izvadeno GROBARI! ne kako sto vikas A-C-A-B deka ja izvadile gate 4,posto samite grobari pisuvaa na nivniot sajt deka tie ja napravile parolata,toa bev go cital mnogu odamna....ti kako zapalen grobar gledam ne si bas vo tek so nekoj raboti,bi trebalo da go potsetuvas odvreme na vreme nivniot sajt,bas proveri vo nivnite reportazi koga go objasnuvaat do detal nivnite gostuvanja kako ne narekuvaat..sekogas so fyrom! pisuvaat mnogu negativni raboti za nas,bas sakam nekogas nekoj makedonski tim da igra vo nekoj kup so zvezda ili partizan,pa koga ke dojdat delije ili grobari ovde ke se uverite sami kolku ne mrazat! otogas ke vidam dali ke drkate na niv!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Хахахаха,кој човек си ти браво,седи мирен бе,90 минути глас не ви се слушна,на mute бевте ставени,глеј споредба малце,јака муда ако веете знамиња.
2:00-Имате комплекс од нас цигана!!!-ТИШИНА

NEBITNI STVARI!! ne mi se veruva sto citam,ne ti e bitno sto grupata na koj svrsuvas ti vadi parola makedonija e grcka,barase dokaz eve!

Ova go imaat izvadeno GROBARI! ne kako sto vikas A-C-A-B deka ja izvadile gate 4,posto samite grobari pisuvaa na nivniot sajt deka tie ja napravile parolata,toa bev go cital mnogu odamna....ti kako zapalen grobar gledam ne si bas vo tek so nekoj raboti,bi trebalo da go potsetuvas odvreme na vreme nivniot sajt,bas proveri vo nivnite reportazi koga go objasnuvaat do detal nivnite gostuvanja kako ne narekuvaat..sekogas so fyrom! pisuvaat mnogu negativni raboti za nas,bas sakam nekogas nekoj makedonski tim da igra vo nekoj kup so zvezda ili partizan,pa koga ke dojdat delije ili grobari ovde ke se uverite sami kolku ne mrazat! otogas ke vidam dali ke drkate na niv!
Каков доказ бе алоооо.
Ова се на Паок глеј малце:uvo:
Дај линк да видиме дека Гробари збореле на форум дека они направиле вакво нешто.
Што курац кога и вие сте збратимени со на олимпијакос.
Да ми кажеше некој друг да сфатам,вака:toe:

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Хахахаха,кој човек си ти браво,седи мирен бе,90 минути глас не ви се слушна,на mute бевте ставени,глеј споредба малце,јака муда ако веете знамиња.
2:00-Имате комплекс од нас цигана!!!-ТИШИНА

Каков доказ бе алоооо.
Ова се на Паок глеј малце:uvo:
Дај линк да видиме дека Гробари збореле на форум дека они направиле вакво нешто.
Што курац кога и вие сте збратимени со на олимпијакос.
Да ми кажеше некој друг да сфатам,вака:toe:
Aloooooooo glupav si ili treniras da si glupav!?? koj vie? koga sum kazal deka sum fan na Delije? de prociti malku vo mojot prethoden post,zboruvav za dvete grupi,ni Delije ne se kitki za mirisanje,imaa i tie parola izvadeno,samo sto nemozev da ja najdam,ke ja najdam vo skoro vreme i postiram vo nivniot fan klub..bidi realen malku,Grobari i Delije veke pocnuvaat na utakmici da peat na grcki jazik,moze li da se zamislis ti samiot nekogas da ides na tribina so niv i da pees na grcki?? sega da baram link za tebe,zarem ne go znaes sajtot na grobari:tapp: idi proveri si,samo reportazi i citaj!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Како може да не го знам сајтот.
Не знаев дека не си фан на звезда,односно делија.
Би те замолил да не замараш више на темава:)

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Како може да не го знам сајтот.
Не знаев дека не си фан на звезда,односно делија.
Би те замолил да не замараш више на темава:)
Temava e tvoja? ova ne e javen forum? nemoze da pisuva koj saka? da me molis,nema potreba covece,nemav namera da pisuvam stalno na VASAVA tema! bas bi sakal vo idnina da si napravite nv.grupa od mk Grobari-Makedonija,mnogu ke mi e milo koga ke ve rasformiraat za nepolni 24 h:):) mnogu ultrasi od MK cekaat na vakvo nesto,pa ako imate gz eve povelete napravete edna grupa,kao sto gledam ovde na kajgana ima najmnogu drkaci na Grobari..adios grobarce:helou:

Gay Brotherhood=Serbia+Greece

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
ОК шетај,иначе има Гробари Скопје колку да знаеш:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да покренеме акција,СПАС ЗА РОМИТЕ-ФРЛАЊЕ ВО САВА ИЛИ ПО ИЗБОР КАКО САКААТ НЕ НИ СМЕТА НАС.Ајде,нема да биде интересно веќе без циганите,нема кого да дупиме цело време:pos2::pos2:

од мене поздрав до сите цигани

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
90 минути глас не ви се слушна,на mute бевте ставени,глеј споредба малце
Toa ви е официјалното клипче така? Зашто ондак ве копаме на почетокот со "Црно бела застава симбол је ПИЧКЕТИНА??"
Убаво пеете, имате комплекси, и ќе си ги имате. За разлика, погледни го клипот делије кај навиваат, па тогаш коментирај кој колку пеел.На муте сме биле ставени...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Toa ви е официјалното клипче така? Зашто ондак ве копаме на почетокот со "Црно бела застава симбол је ПИЧКЕТИНА??"
Убаво пеете, имате комплекси, и ќе си ги имате. За разлика, погледни го клипот делије кај навиваат, па тогаш коментирај кој колку пеел.На муте сме биле ставени...
Од првин пеевте,да така е......ама после каде бевте цела утакмица???
СТАВЕНИ НА МУТЕ БЕВТЕ:pos2::pos2::pos2:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Има клипче неутрален некој што снимал,пола е со Гробари пола со делије,види 2-3 страни наназад и направи споредба па после кажи.

Имамо комплексеее,хаха,каков комплекс бе?
Ве плескаме,Диара,Мореира,Кнежевиќ и компанија други немаат пораз у дерби,не е 1 утакмица тоа.
Комплекс:nesvest:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.425

Погледни добро долу на сликата пишува нешто и на крај ПАОК, и понатаму уште нешто на грчки, ова е парола на Паок со која изразија подршка на србите у времето кога Косово се бореше за независност. Затоа дај други докази ако ги имаш, ако ги немаш не кењај више

Kajgana Shop

На врв Bottom