Ти Боби4е учен ми изгледаш многу....ама тоа што го кажа дека Циганите се слушале само,ке ти кажам само едно---ЈАК ВИЦ ТИ Е,НЕМА ШТО
Ти дека си за Звездара така викаш,не сакаш да признаеш дека не се слушавте ама баш ни малце.Кореографијата немам зборови,едноставно без врска.
ТУКУ КАЖИ МИ ГИ СФАТИ ЛИ ПАРОЛИТЕ НА ГРОБАРИТЕ(што не верувам во тоа)СО ЕДЕН ЗБОР,ВЕ ЗАКОПАА СО ФАКТИ И ПЕСНА:pos2::pos2::pos2:АМА НЕ САКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ:salut:
Не верувам ни дека самите луѓе на југ не ги сфатија паролите пошо ниедна немаше врска со животот...Али ,тоа се дешава у недостиг на идејно решение ,факт е дека на југ нема такви творци и момци кои све што ќе посакаат во поглед на навијање можат и да го остварат...Нема тука што сеа да се правдаш ти кога и сам знаеш кој е кој на сцената...
Абе вака сега ние сме први,бегаме 7 бода од вас,вие сте трети,не можете да ја поминете Војводина па видете сега кој не сака да признае некои работи:pos2::pos2::pos2::pos2:Уште сонувате дека ке не стигнете????Ако ако убаво е тоа,да живеете во надеж:pos2::pos2::pos2:
Како прво и прво немате асална песна за бодрење на клубот,за играчите туку оние селскине со пцуење одма ги цепате како дечишта некои.Барем една песна да имате без пцуење ке тргнете некако..............ама немате мозок циганиии:pos2::pos2::pos2:
Сеа виде дека немаш што да кажеш за навијањето пошо нема да бидеш у право, па реши да се пребациш на екипата...
Добро знај-у чест на Бомба Миловановиќ...
Пуне трибине лудих навијача при бакљадата...
Довикување со исток и запад...
Шавија кога води навијање тука нема грешка...Тоа треба да ти е јасно, и додека е он на шипка Делије ќе бидат број 1, впрочем како и секогаш...
Да не ги редам анти-гробарските како Црно-бела застава симбол је П...
Асална песна...Сигурно глодарските арапски се многу подобри...
Не ме терај да ве бламирам со клип од југ при нивното ''лудување''...
Епа ајде кажи што си сфатил да видиме,баш ме интересира.Ние лоши имитатори???Извини вака кој имаше прво бајраци на трибина,ако знаеш??Кој почна прво со организирано навивање низ цел Балкан???АЈ прво читај историја малце те молам па после збори COPY SEVER-PASTE JUG---ДА НЕ Е ОБРАТНО СЛУЧАЈНО(бидејќи и тоа го имате украдено од вашите идоли):pos2::pos2:
Toa што Делије Север како група е подоцна формирана не значи дека они први почнале со организирано навијање...Ако збориме така Торцида е прва оформена и теоријата дека Гробари се први на Балкан можеш да ја фрлиш у вода...
А тоа што пред обединуавањето под името Делије Север постоеле групи како Zuli Warriors,Ultras,Belgrade Boys,Heroes, кои се од Београд, а да не ги редам од другите градови, тоа го забораваш , или можда не си запознаен со историјатот ?
Дик овој па..видија табелата и тешисе!
Ти види ја у англиско табелата па таму теши се...
Што збориш кога појма немаш...Да те прашам у неврзан разговор да ми кажеш 6 играчи на Партизан нема да знаеш да ми кажеш, само да се ломотело и постови да се билдало...
Па МИЛУТИНЕ Македонија Ѓорче Петров во споредба со тој некојси Грбаљ е измислена екипа:pos2::pos2::pos2::pos2:Да ве потсетам само Звездара-Грбаљ=0-1:pos2::pos2::pos2:
Кур се тресе ради Грбаљ...
1-1 заврши дербито...
Уште нешто нејасно има ли ?