Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ТОЈ НЕКА МИСЛИ ДЕКА МЕ ЗАЕБАЛ ОКК Е,АМА ТИЕ ПРВИ ПОЧНУВААТ,ДОАГААТ НА НАШ ФАН-КЛУБ И ОДМА ПРОВОКАЦИИ ЛЕПАТ.ИМААТ НИВНИ ФАН-КЛУБ,ТАМУ НЕКА ПРАВАТ ШТО САКААТ.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Епа значи после кој копира...тоа прв почна Партизан а Циганите да не се покуси одма ја сменат песната во нивна корист,Партизан прв го извади натписот МНОГИ СМО ЈАКИ,и оп циганите Много смо јаЧи...и не ми текнува сега за други песни и пароли,ако нешто се сетам одма ќе постирам

Кај виде молим те копирање во дознавање на напишан транспарент?
ееее си имале шпиуни и све си дознале така се праи тоа и им го спопикаа со контра транспарент...тоа е едноставно нели голем пораз...

:toe:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ааа и онаа Партизановата химна Волим Партизан црно-беле боје,волим Партизан као очи своје...а циганите како ја пејат .......али на жао звезда игра боље....:pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
НАЈГОЛЕМ ПОРАЗ Е ДА ТИ ЗЕМАТ ТРАНС.ЗНАЧИ ПОСЛЕ ТРЕБА ДА СЕ РАСПАДНЕ НАВИВАЧКАТА ГРУПА.ДЕЛИЈЕ ДО СЕГА ТРЕБАШЕ ДА СЕ РАСПАДНАТ 101 И НАЗАД:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

После ова мислам вие требаше да се распаднете, кога ве избркаа како кучиња од стадион :pos2::pos2::pos2: Добри сте во бегање :pos2::pos2::pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442

После ова мислам вие требаше да се распаднете, кога ве избркаа како кучиња од стадион :pos2::pos2::pos2: Добри сте во бегање :pos2::pos2::pos2:

Ајјј Боби4е тежок циган си изгледа...знаеш ли која е разликата да ти земат транспарент и да те набркаат од стадион...па Гробари ги набркале затоа што биле многу мирни изгледа,што има тука толку лошо па да се распадне група...а да ти украдат транспаренти :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајјј Боби4е тежок циган си изгледа...знаеш ли која е разликата да ти земат транспарент и да те набркаат од стадион...па Гробари ги набркале затоа што биле многу мирни изгледа,што има тука толку лошо па да се распадне група...а да ти украдат транспаренти :tapp:

Сакаш да кажеш дека многу е потешко да украдеш транспарент? Многу било потешко да украдеш транспарент од ограда, отколку да ги избркаш 7-8000 од трибина? Уффффф, е сега ми кажа све. Ми го напика лошо...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе нема ни блага веза крадење на транс со бегање.Што дека бегале,големо чудо,ама ако ти дрпнат транс,е тогаш друже друга прича е.Мислам дека БОБИ4Е ти го имаш искусено тоа како е да ти дрпнат транс или не???

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
АЦАБ праеш детски моабети, немаше друго па Грбаљ и остали ми спомнуваш. Ви покажавме на ЈНА како се игра фудбал, па дали сме изгубиле од Грбаљ или нерешено или сме победиле, не ми е важно.
што покажавте?
1-1 е ало,да беше признает голот пак ќе го пушевте.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
НАЈГОЛЕМ ПОРАЗ Е ДА ТИ ЗЕМАТ ТРАНС.ЗНАЧИ ПОСЛЕ ТРЕБА ДА СЕ РАСПАДНЕ НАВИВАЧКАТА ГРУПА.ДЕЛИЈЕ ДО СЕГА ТРЕБАШЕ ДА СЕ РАСПАДНАТ 101 И НАЗАД:pos2::pos2::pos2:
Викаш ?

Ај малце да те образувам сеа...
Не е битно дали ќе земеш транспарент него битно е како тоа ќе го напраиш...Читај по глодарските форуми и ќе видиш разноразни лажги како они све што земале било земено у тепачка на фер...Тоа на малине деца кажи им го...За секое знаме си има приказна, а има една која вика дека 5,6 глодари влегле у агенцијата што е у склоп на Маракана и така украле трансови, а после на секое второ дерби ваделе по 2,3 за да се мисли дека еден по еден се крадени...
Од друга страна на Север тоа не се дешава...Се знае која е културата и кој транс е вреден а кој не е...Вреден е оној кој е добиен у тепачка, 5 на 5, 10 на 10, екипа на екипа , а не 20 на 5 па кванитативна надмоќ да преовладува...
И уште нешто...
Ти кога пишуваш на твој фан-клуб работи кои немаат врска со екипата за која навијаш туку тераш контра на противничките навијачи треба да биде санкционирано од модератори, а не ја тука да објаснувам како си ти малоумен и благо речено неписмен...
Пишувај за Партизан, за глодари како група, а не споменувај никого од противничкот табор па ќе видиш како ќе ти биде убаво....
Е ,неее....Сеа те побиваме со знаења и аргументи па најде да се жалиш ко плачипичка некоја која не знае што да каже...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Да не ти беа емот-иконите ти ќе немаше што да напишеш...
Значи, Торцида Сплит е години назад пред Гробари Југ во поглед на организирано навијање...Можеш до утре да ломотиш дека не е така, али среќа измислиле нешто што се вика ФАКТ и што не можеш да го побиеш...
Не пееле многу во прво полувреме...Што трипаш, демек ако имаш кореографија која ја вадиш 5 минути ти нема да можеш да пееш песна ? Што е филмот не ми е јасно, Гробари подобро почнаа, али после голот на Звезда ништо не се слушаа иако беа побројни поради луѓето на исток и запад ...Тука се виде срцето нивно !!!
Се знае кој треба да владее на домашен терен, се знае кој како се слуша на Маракана, а Делије иако во ова издание не беа нешто посебно (во поглед на пеење) сепак беа подобри од .....знаеш кој.....
претходната на маракана,глас не ви се слушна,па никому ништо,демек до 10-та минута ќе ќутите и после јакоо,уста не ви се слушна
Зашто чутите...

Види ја табелата на една страна назад, и ќе видиш на што се ваѓаме :smir: А и од кога немате тепано на ЈНА не ми одговоривте? :):) И на тоа се ваѓаме :) Едноставно на се што е можно :) А вие сонувајте дека ќе влезете во ЛШ, а камо ли да освоите :pos2:
историјата се мења последно време,полека но сигурно,запатете кога последен пат воопшто сте тепале.
Тогаш 4-1 на невремето па амин до 2012 ако победите.
Беда жива сте

Ги сфатив ја, ич нема гајле. Само лоши имитатори сте, COPY SEVER PASTE JUG! Треба многу повеќе да се потрудите!
кажи нешто што е копирано,не нешто од увек глумите,некои навијачи.
МНОГО СМО ЈАКИ,после еден месец много смо јачи.
како не ви е срам само тоа не знам

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ааааааааајјјјјјјјј овој Марко ме просветли:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Па ти ако читаше по форуми секој лаже значи за тебе.Па секој си има своја прича бе бот,Гробари викаат дека биле 5,6(циганите од срам викаат дека биле повеќе)да не се резилат.Се разбира дека ти на твоите ке веруваш,ја на моите и крај.А море па секој транс е вреден бре,нема везе дали важен или не,што го тупиш толку???

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Ipak, u prvi plan 135. večitog derbija Stamenković stavlja Zvezdine navijače.

- Na terenu je završeno 1:1, ali na tribinama je bilo ubedljivih 3:0 za Delije. Ponosni smo na njih i nadamo se da ćemo im doneti dosta radosti ovog proleća.

Sledeća utakmica je protiv Napretka u subotu. Stamenkovićev bivši klub dolazi na „Marakanu“, a mladi golman kaže da neće imati mnogo emocija.

- Napredak ima mesto u mom srcu i to se nikada neće promeniti. Ipak, Zvezda je broj jedan. Igramo kod kuće i sve osim pobede i dobre igre je nezamislivo u ovom trenutku. :helou:
овој текстов у 4 фан клуба го постираше,од овој телетабисов што изјавил,што знае тој кога играл за напредак,сега слушнал нешто.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Викаш ?

Ај малце да те образувам сеа...
Не е битно дали ќе земеш транспарент него битно е како тоа ќе го напраиш...Читај по глодарските форуми и ќе видиш разноразни лажги како они све што земале било земено у тепачка на фер...Тоа на малине деца кажи им го...За секое знаме си има приказна, а има една која вика дека 5,6 глодари влегле у агенцијата што е у склоп на Маракана и така украле трансови, а после на секое второ дерби ваделе по 2,3 за да се мисли дека еден по еден се крадени...
Од друга страна на Север тоа не се дешава...Се знае која е културата и кој транс е вреден а кој не е...Вреден е оној кој е добиен у тепачка, 5 на 5, 10 на 10, екипа на екипа , а не 20 на 5 па кванитативна надмоќ да преовладува...
И уште нешто...
Ти кога пишуваш на твој фан-клуб работи кои немаат врска со екипата за која навијаш туку тераш контра на противничките навијачи треба да биде санкционирано од модератори, а не ја тука да објаснувам како си ти малоумен и благо речено неписмен...
Пишувај за Партизан, за глодари како група, а не споменувај никого од противничкот табор па ќе видиш како ќе ти биде убаво....
Е ,неее....Сеа те побиваме со знаења и аргументи па најде да се жалиш ко плачипичка некоја која не знае што да каже...

А кој вели дека сето ова е точно?...тој знае една приказна околу транспарентите,а ти друга...:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom