Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Па не реков дека и Гробари беа нешто боље бе,прочита некаде такво нешто???
Да не ти беа емот-иконите ти ќе немаше што да напишеш...оф овој па бојкотираниов:pos2::pos2:Па прва организирана навивачка група е ГРОБАРИ бе,читај ти малце ако не.Песните ваши ни се слушнаа ништо,и ја ке ти набројам 400 песни од Гробари,па никому ништо.Делије не ги пееја сите што ги наброја,доста се јачаш дека сте биле погласни.Гробари прво не пееја многу во прво полувреме заради ЗОРАН ВУЈОВИЧ,му правеа чест дечките и со кореографијата.И Гробари има навиваачи од цела Србија и пошироко ај и ја да не ги набројувам многу,многу.Така да на табела--ПАРТИЗАН Е 1 ЦИГАНИТЕ СЕ 3:pos2::pos2:
И ПАРТИЗАН има играно финале ЛШ со Реал Мадрид,каде водел во прво полувреме сo 1:0,па потоа ја наместиле и изгубиле 2:1...знам дека не е исто титула и 2 место....ама имам кажано неколку пати...според вашата теорија Звезда е појака од еден Арсенал,Челзи,Валенсија,Севиља,Рома,Баер Леверкузен,Шалке итн....бидејќи овие немаат титула ЛШ :pos2::pos2::pos2: не бидете смешни Цигани,таа титула кога ја освоила Звезда сите овде на форумот шо се правете големи навивачи сте биле во јајцата на татко ви,ама ние го имаме гледано ПАРТИЗАН у ЛШ пред 5-6 години и тогаш ви течеа лиги,ама ЈБГ :baeh:
Брате ја тоа се обидувам да им спакувам цело време,ама циганиве само со таа 92 ми ги испотија у пм.Уште сонуваат дека ке играат пак во ЛШ:pos2::pos2:
Да да, ја наместиле зошто иначе ќе сте ги посрамотеле Реал, 5/6-0 ќе сте ги тепале :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ејјј смешен циган...види види...како може ако Партизан водел на полувреме да загуби 5/6-0...ејјј абе не ве за џабе нарекуваат Цигани...4 одделение и ајт
Да, ја знам све , а ти појма немаш...СЕ ЗНАЕ КОЈ КАКО СЕ СЛУША НА МАРАКАНА????ПА ВЕ УТЕПАА ГРОБАРИТЕ ВО НАВИВАЊЕ ПОСЛЕДНИ 4 ДЕРБИ-СРЕДБИ И КУПОТ.ЗНАЧИ ТИ МАРКО СЕ ЗНАЕШ,А?А ДА ИМ КАЖЕШ НА ТВОИТЕ ДА ТЕ КАНДИДИРААТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЛИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА АЕРОДРОМ???
Како сакаш да се разбере со тебе, кога ни господ неможе да се разбере. Цела вечер тераш инает за нешто што не си во право, и кога ќе те стегнат во ќоше вртиш темата за друго.ПА НЕ СИ ДОВОЛНО УПАТЕН БРЕ ДЕГЕН ЕДЕН.ИЗГЛЕДА БОЈКОТОТ ТИ ГО ИСЦИЦАЛ МОЗОКОТ ШТО ТИ ОСТАНАЛ.МЕНЕ НАЈДЕ ДА МИ СОЛИШ ПАМЕТ СО ТВОИТЕ ГЛУПИ СФАКАЊА??НЕМА ДА ТИ УСПЕЕ МИСЛАМ.АЈДЕ ПОЗДРАВ И МАРШ ОД ФАН-КЛУБОВ.
Најголем пораз според мене на Гробари на навивачки план беше коа извадија транспарент црно бела застава симбол је београда...али од контра страна дознавање што ќе се извади и праење црна бела застава симбол је пичкети**