Фан Клуб: Партизан

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
:pos2::pos2::pos2::pos2:НЕ БЕ НИЕ СМЕ РЕАЛНИ,НЕ СОНУВАМЕ КАКО ВАС УШТЕ ДА СМЕ ВО 92 ГОДИНА И ДА СЕ КУРЧИМЕ СО ТАА МОЧАНА ТИТУЛА:pos2::pos2::pos2:
аауууу и тоа како би се курчеле да ја имавте...ама ја немате јбг ние ја имаме:toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мочана но златна. Ние барем се радуваме зошто ја имаме, а вие плачете зошто ја немате. Сфаќаш во што е разликата?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
:pos2::pos2::pos2:НЕ Плачеме,а нема ни да плачеме никогаш.Ние се курчиме со сегашноста,не сонуваме за ништо,гледаме само реалност,така да продолжете да сонувате вие:salut:

Член од
28 ноември 2008
Мислења
97
Поени од реакции
2
ЌЕ СЕ ВАДАТ СО НЕА ЗАСЕКОГАШ,ЗАТОА ШТО ТОА Е ЕДИНСТВЕНОТО ВРЕДНО ЗА НИВ,ГЛУПЕРДИ СО ТАПИЈА.ПАК ЌЕ РЕЧАМ-ГОЛЕМ КУР АКО СТЕ ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА,МЕ ЗАБОЛЕ ЦЕВОТ.АМА СО ТАА ТИТУЛА ЦЕЛ ЖИВОТ ЛИ ЌЕ СЕ ВАДИТЕ БЕ?????ЗАТОА ВИКАМ РЕАЛНОСТА ВИДЕТЕ ЈА--ПАРТИЗАН ВЕ ЕБЕ И ЌЕ ЕБЕ НА СЕКОЕ МОЖНО НИВО:pos2::pos2:
а бе мие сме зеле титула а вие когај?НИКОГАШ!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
СТЕ ЗЕЛЕ ТИТУЛА???Е БАШ МЕ ЗАБОЛЕ ШТО СТЕ ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА(по не знам кој пат ви кажувам)ЗАТОА СЕГА НЕ МОЖЕТЕ ГРБАЉ ДА ГО ТЕПАТЕ,СО ВОЈВОДИНА ОДВАЈ ИГРАТЕ,ЗА ПАРТИЗАН ДА НЕ ЗБОРАМ(имате кошмари од него):pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дада имаме кошмари, што у 95 мин. го спасувате газот со помош на судијата :pos2::pos2::pos2::pos2: Јаки кошмари! :pos2::pos2::pos2:

Член од
28 ноември 2008
Мислења
97
Поени од реакции
2
СТЕ ЗЕЛЕ ТИТУЛА???Е БАШ МЕ ЗАБОЛЕ ШТО СТЕ ЗЕМАЛЕ ТИТУЛА(по не знам кој пат ви кажувам)ЗАТОА СЕГА НЕ МОЖЕТЕ ГРБАЉ ДА ГО ТЕПАТЕ,СО ВОЈВОДИНА ОДВАЈ ИГРАТЕ,ЗА ПАРТИЗАН ДА НЕ ЗБОРАМ(имате кошмари од него):pos2::pos2::pos2:
има кој да ми каже , вие македонија ѓорче петров не можете да ги победите:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па МИЛУТИНЕ Македонија Ѓорче Петров во споредба со тој некојси Грбаљ е измислена екипа:pos2::pos2::pos2::pos2:Да ве потсетам само Звездара-Грбаљ=0-1:pos2::pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па МИЛУТИНЕ Македонија Ѓорче Петров во споредба со тој некојси Грбаљ е измислена екипа:pos2::pos2::pos2::pos2:Да ве потсетам само Звездара-Грбаљ=0-1:pos2::pos2::pos2:
Ах извини, сега кажа голема работа :pos2: Македонија ЃП = Манчестер или Барса? Или Реал може? :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не бе РЕАЛ е тапа за нас:pos2::pos2::pos2::pos2:Ние сме тие што сме-Македонија Ѓорче Петров,ти викам споредба со тој некојси Грбаљ.Сега можда вие ќе го направите Грбаљ како Манчестер,дека го јадевте од нив и ај сега ке зборите-абе јаки се тие,што ви е вас:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ти Боби4е учен ми изгледаш многу....ама тоа што го кажа дека Циганите се слушале само,ке ти кажам само едно---ЈАК ВИЦ ТИ Е,НЕМА ШТО:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Ти дека си за Звездара така викаш,не сакаш да признаеш дека не се слушавте ама баш ни малце.Кореографијата немам зборови,едноставно без врска.
ТУКУ КАЖИ МИ ГИ СФАТИ ЛИ ПАРОЛИТЕ НА ГРОБАРИТЕ(што не верувам во тоа)СО ЕДЕН ЗБОР,ВЕ ЗАКОПАА СО ФАКТИ И ПЕСНА:pos2::pos2::pos2:АМА НЕ САКАТЕ ДА ПРИЗНАЕТЕ:salut:
Не верувам ни дека самите луѓе на југ не ги сфатија паролите пошо ниедна немаше врска со животот...Али ,тоа се дешава у недостиг на идејно решение ,факт е дека на југ нема такви творци и момци кои све што ќе посакаат во поглед на навијање можат и да го остварат...Нема тука што сеа да се правдаш ти кога и сам знаеш кој е кој на сцената...

Абе вака сега ние сме први,бегаме 7 бода од вас,вие сте трети,не можете да ја поминете Војводина па видете сега кој не сака да признае некои работи:pos2::pos2::pos2::pos2:Уште сонувате дека ке не стигнете????Ако ако убаво е тоа,да живеете во надеж:pos2::pos2::pos2:

Како прво и прво немате асална песна за бодрење на клубот,за играчите туку оние селскине со пцуење одма ги цепате како дечишта некои.Барем една песна да имате без пцуење ке тргнете некако..............ама немате мозок циганиии:pos2::pos2::pos2:
Сеа виде дека немаш што да кажеш за навијањето пошо нема да бидеш у право, па реши да се пребациш на екипата...

Добро знај-у чест на Бомба Миловановиќ...
Пуне трибине лудих навијача при бакљадата...
Довикување со исток и запад...
Шавија кога води навијање тука нема грешка...Тоа треба да ти е јасно, и додека е он на шипка Делије ќе бидат број 1, впрочем како и секогаш...
Да не ги редам анти-гробарските како Црно-бела застава симбол је П...
Асална песна...Сигурно глодарските арапски се многу подобри...
Не ме терај да ве бламирам со клип од југ при нивното ''лудување''...

Епа ајде кажи што си сфатил да видиме,баш ме интересира.Ние лоши имитатори???Извини вака кој имаше прво бајраци на трибина,ако знаеш??Кој почна прво со организирано навивање низ цел Балкан???АЈ прво читај историја малце те молам па после збори COPY SEVER-PASTE JUG---ДА НЕ Е ОБРАТНО СЛУЧАЈНО(бидејќи и тоа го имате украдено од вашите идоли):pos2::pos2:
Toa што Делије Север како група е подоцна формирана не значи дека они први почнале со организирано навијање...Ако збориме така Торцида е прва оформена и теоријата дека Гробари се први на Балкан можеш да ја фрлиш у вода...
А тоа што пред обединуавањето под името Делије Север постоеле групи како Zuli Warriors,Ultras,Belgrade Boys,Heroes, кои се од Београд, а да не ги редам од другите градови, тоа го забораваш , или можда не си запознаен со историјатот ?

Дик овој па..видија табелата и тешисе!
Ти види ја у англиско табелата па таму теши се...
Што збориш кога појма немаш...Да те прашам у неврзан разговор да ми кажеш 6 играчи на Партизан нема да знаеш да ми кажеш, само да се ломотело и постови да се билдало...

Кур се тресе ради Грбаљ...
1-1 заврши дербито...
Уште нешто нејасно има ли ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
АЦАБ праеш детски моабети, немаше друго па Грбаљ и остали ми спомнуваш. Ви покажавме на ЈНА како се игра фудбал, па дали сме изгубиле од Грбаљ или нерешено или сме победиле, не ми е важно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
оф овој па бојкотираниов:pos2::pos2:Па прва организирана навивачка група е ГРОБАРИ бе,читај ти малце ако не.Песните ваши ни се слушнаа ништо,и ја ке ти набројам 400 песни од Гробари,па никому ништо.Делије не ги пееја сите што ги наброја,доста се јачаш дека сте биле погласни.Гробари прво не пееја многу во прво полувреме заради ЗОРАН ВУЈОВИЧ,му правеа чест дечките и со кореографијата.И Гробари има навиваачи од цела Србија и пошироко ај и ја да не ги набројувам многу,многу.Така да на табела--ПАРТИЗАН Е 1 ЦИГАНИТЕ СЕ 3:pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Еве ти и види дали не ги пееја сите тие што ги наброја. Не се слушале Делије? :pos2::pos2::pos2: Е сега ме насмеа, ако не се слушаа Делије, Гробари па немам зборови...:pos2::pos2: Имаше еден дечко овде што навива за Партизан, и добро си призна дека глодари беа катастрофа, и дека Делије беа далеку подобри. А тоа за Вујович...и Делије првата утакмица заради Урош не навиваа многу, па вие го искористивте тоа за да се јачате, дека сте ги згазиле Делије. Трај си најарно ќе ти биде.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Реалниот свет е дека вие никогаш нема да ја земета таа ЛИГА НА ШАМПИОНИ шо ја викаш "голем кур" а сон е на секој фудбалер.

И ПАРТИЗАН има играно финале ЛШ со Реал Мадрид,каде водел во прво полувреме сo 1:0,па потоа ја наместиле и изгубиле 2:1...знам дека не е исто титула и 2 место....ама имам кажано неколку пати...според вашата теорија Звезда е појака од еден Арсенал,Челзи,Валенсија,Севиља,Рома,Баер Леверкузен,Шалке итн....бидејќи овие немаат титула ЛШ :pos2::pos2::pos2: не бидете смешни Цигани,таа титула кога ја освоила Звезда сите овде на форумот шо се правете големи навивачи сте биле во јајцата на татко ви,ама ние го имаме гледано ПАРТИЗАН у ЛШ пред 5-6 години и тогаш ви течеа лиги,ама ЈБГ :baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom