Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Па не реков дека и Гробари беа нешто боље бе,прочита некаде такво нешто???

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
оф овој па бојкотираниов:pos2::pos2:Па прва организирана навивачка група е ГРОБАРИ бе,читај ти малце ако не.Песните ваши ни се слушнаа ништо,и ја ке ти набројам 400 песни од Гробари,па никому ништо.Делије не ги пееја сите што ги наброја,доста се јачаш дека сте биле погласни.Гробари прво не пееја многу во прво полувреме заради ЗОРАН ВУЈОВИЧ,му правеа чест дечките и со кореографијата.И Гробари има навиваачи од цела Србија и пошироко ај и ја да не ги набројувам многу,многу.Така да на табела--ПАРТИЗАН Е 1 ЦИГАНИТЕ СЕ 3:pos2::pos2:
Да не ти беа емот-иконите ти ќе немаше што да напишеш...
Значи, Торцида Сплит е години назад пред Гробари Југ во поглед на организирано навијање...Можеш до утре да ломотиш дека не е така, али среќа измислиле нешто што се вика ФАКТ и што не можеш да го побиеш...
Не пееле многу во прво полувреме...Што трипаш, демек ако имаш кореографија која ја вадиш 5 минути ти нема да можеш да пееш песна ? Што е филмот не ми е јасно, Гробари подобро почнаа, али после голот на Звезда ништо не се слушаа иако беа побројни поради луѓето на исток и запад ...Тука се виде срцето нивно !!!
Се знае кој треба да владее на домашен терен, се знае кој како се слуша на Маракана, а Делије иако во ова издание не беа нешто посебно (во поглед на пеење) сепак беа подобри од .....знаеш кој.....

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ПАРТИЗАН има играно финале ЛШ со Реал Мадрид,каде водел во прво полувреме сo 1:0,па потоа ја наместиле и изгубиле 2:1...знам дека не е исто титула и 2 место....ама имам кажано неколку пати...според вашата теорија Звезда е појака од еден Арсенал,Челзи,Валенсија,Севиља,Рома,Баер Леверкузен,Шалке итн....бидејќи овие немаат титула ЛШ :pos2::pos2::pos2: не бидете смешни Цигани,таа титула кога ја освоила Звезда сите овде на форумот шо се правете големи навивачи сте биле во јајцата на татко ви,ама ние го имаме гледано ПАРТИЗАН у ЛШ пред 5-6 години и тогаш ви течеа лиги,ама ЈБГ :baeh:

Да да, ја наместиле зошто иначе ќе сте ги посрамотеле Реал, 5/6-0 ќе сте ги тепале :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брате ја тоа се обидувам да им спакувам цело време,ама циганиве само со таа 92 ми ги испотија у пм.Уште сонуваат дека ке играат пак во ЛШ:pos2::pos2:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брате ја тоа се обидувам да им спакувам цело време,ама циганиве само со таа 92 ми ги испотија у пм.Уште сонуваат дека ке играат пак во ЛШ:pos2::pos2:

Оу јеах! Дали тоа кажуваш што чувствуваш ти или...? Мислам дека вие сонувате да влезете некако во ЛШ, и да идете барем у куп УЕФА, зошто да озвоите ЛШ треба да јадете, јадете, јадете и уште да јадете...т.е џабе ви е јадење :pos2:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
СЕ ЗНАЕ КОЈ КАКО СЕ СЛУША НА МАРАКАНА????ПА ВЕ УТЕПАА ГРОБАРИТЕ ВО НАВИВАЊЕ ПОСЛЕДНИ 4 ДЕРБИ-СРЕДБИ И КУПОТ.ЗНАЧИ ТИ МАРКО СЕ ЗНАЕШ,А?А ДА ИМ КАЖЕШ НА ТВОИТЕ ДА ТЕ КАНДИДИРААТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЛИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА АЕРОДРОМ???:vozbud::vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да да, ја наместиле зошто иначе ќе сте ги посрамотеле Реал, 5/6-0 ќе сте ги тепале :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ејјј смешен циган...види види...како може ако Партизан водел на полувреме да загуби 5/6-0...ејјј абе не ве за џабе нарекуваат Цигани...4 одделение и ајт :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ејјј смешен циган...види види...како може ако Партизан водел на полувреме да загуби 5/6-0...ејјј абе не ве за џабе нарекуваат Цигани...4 одделение и ајт :tapp:

Па затоа ти викам, ви дозволиле да дадете гол зошто е наместена, да не биде еве 2-0 овие. 2-1 и добро сте се држеле, а инаку 6-0 ќе сте ги тепале. Не го сфати ова, толку паметот ти фаќа изгледа.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе ја не знам како прво и прво што барате на овој фан-клуб??на циганскиот немате никој за муабет или..........што е работава кај вас??Или па сакате да се дружите со вашите идоли:pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
СЕ ЗНАЕ КОЈ КАКО СЕ СЛУША НА МАРАКАНА????ПА ВЕ УТЕПАА ГРОБАРИТЕ ВО НАВИВАЊЕ ПОСЛЕДНИ 4 ДЕРБИ-СРЕДБИ И КУПОТ.ЗНАЧИ ТИ МАРКО СЕ ЗНАЕШ,А?А ДА ИМ КАЖЕШ НА ТВОИТЕ ДА ТЕ КАНДИДИРААТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ ИЛИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА АЕРОДРОМ???:vozbud::vozbud:
Да, ја знам све , а ти појма немаш...
Кои 4 дербија бре ? Ако мислиш на првите 10 минути од последната на Маракана тогаш добро,еве , тогаш Гробари се слушаа , а Делије чекаа да дојде моментот па да тргне песна...А кога дојде моментот се види кој е кој...
Истекна времето за доставување на кандидатури за претседател или градоначалник па ќе морам да почекам до наредните избори...
Неам намера више да се расправам со малоумници како тебе, што имав да кажам тоа и го кажав, а ти стави емот-икона кога немаш аргументи па надевај се дека така ќе биде боље...
Поздрав...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Најголем пораз според мене на Гробари на навивачки план беше коа извадија транспарент црно бела застава симбол је београда...али од контра страна дознавање што ќе се извади и праење црна бела застава симбол је пичкети**
:toe:

PxFxCx

Јужни Фронт
Член од
15 септември 2007
Мислења
452
Поени од реакции
4
A-C-A-B сваќам дека си возбуден но смири ги страстите и не лепи глупости без резон зошто овој МЗТ мисли дека те заебал... Подобро зборувај за фудбалот и остави го навивањето на оние правите навивачи...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
ПА НЕ СИ ДОВОЛНО УПАТЕН БРЕ ДЕГЕН ЕДЕН.ИЗГЛЕДА БОЈКОТОТ ТИ ГО ИСЦИЦАЛ МОЗОКОТ ШТО ТИ ОСТАНАЛ.МЕНЕ НАЈДЕ ДА МИ СОЛИШ ПАМЕТ СО ТВОИТЕ ГЛУПИ СФАКАЊА??НЕМА ДА ТИ УСПЕЕ МИСЛАМ.АЈДЕ ПОЗДРАВ И МАРШ ОД ФАН-КЛУБОВ.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
ПА НЕ СИ ДОВОЛНО УПАТЕН БРЕ ДЕГЕН ЕДЕН.ИЗГЛЕДА БОЈКОТОТ ТИ ГО ИСЦИЦАЛ МОЗОКОТ ШТО ТИ ОСТАНАЛ.МЕНЕ НАЈДЕ ДА МИ СОЛИШ ПАМЕТ СО ТВОИТЕ ГЛУПИ СФАКАЊА??НЕМА ДА ТИ УСПЕЕ МИСЛАМ.АЈДЕ ПОЗДРАВ И МАРШ ОД ФАН-КЛУБОВ.
Како сакаш да се разбере со тебе, кога ни господ неможе да се разбере. Цела вечер тераш инает за нешто што не си во право, и кога ќе те стегнат во ќоше вртиш темата за друго.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Најголем пораз според мене на Гробари на навивачки план беше коа извадија транспарент црно бела застава симбол је београда...али од контра страна дознавање што ќе се извади и праење црна бела застава симбол је пичкети**
:toe:

Епа значи после кој копира...тоа прв почна Партизан а Циганите да не се покуси одма ја сменат песната во нивна корист,Партизан прв го извади натписот МНОГИ СМО ЈАКИ,и оп циганите Много смо јаЧи...и не ми текнува сега за други песни и пароли,ако нешто се сетам одма ќе постирам

Kajgana Shop

На врв Bottom