Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Малиот треба да потпише за јунајтед

Треба да отиде у пакет со Зоран Тошиќ -Бамби ...Се споменува дури и дека сеа на полусезона може да си отидат...Ништо не е чудно тоа,МУФЦ има свои агенти во секој дел од Европа па и светот и чим ќе забележат дека некој отскокнува одма идат и го зимаат...Плус сеа ако ги земат ќе ги привикнуваат на амбиентот и условите во Англија за дури од наредната сезона да можат да играат со првиот тим...Паметно и долгорочно размислување на голем клуб..

5-1 тоооо
Иначе најверојатно ништо од пакетот Тошиќ-Љајиќ така изјави Томиќ па ќе видиме:helou:

Леле ако е можно некако да го задржиме уште идната сезона ќе биде:vozbud:
После и повеќе пари ќе земеме иако и 10 милиончиња не се малце:pipi:

Adem Ljajic za 17 godini e fenomen,ke mi e milo ako potpise za MANCHESTER UNITED,toa se dvata tima za koj navivam so celo srce
ZA SVE DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI :vozbud::vozbud::vozbud:

Adem Ljajic za 17 godini e fenomen,ke mi e milo ako potpise za MANCHESTER UNITED,toa se dvata tima za koj navivam so celo srce
ZA SVE DRUGE SE NAVIJA,PARTIZAN SE VOLI :vozbud::vozbud::vozbud:

Адем вреде сега на 17 годни преку 8 милиони фунти исто колку и Бамби а Љаиќ не би требало најмалко уште 2 годни да не мрда од Партизан и после тоа слободно можеме да бараме 20 милиони евра за него.:smir:

Некако слабо оде работата ептен слаба игра освен пречката на Бамби ништо посериозно не видовме:helou:

0-1 крај. Али судијава Рајли заеба малце.

Не е судијата ништо крив кога Партизан не успеа да создаде шанси туку сета игра одеше преку страничните позиции но тоа е тоа сепак Партизан не може повеќе за жал пошто се претежно млада екипа и неискусна.:smir:

Не е судијата ништо крив кога Партизан не успеа да создаде шанси туку сета игра одеше преку страничните позиции но тоа е тоа сепак Партизан не може повеќе за жал пошто се претежно млада екипа и неискусна.:smir:
Не сум за Партизан, али го гледав мечот. Рајли претера, искрено речено. Колку само фаули не досуди за двете екипи.

Kako i da e,ovaa godina Partizan zaeba vo Evropa,za Partizan sum vo dusa ama me nervira sto gubat naivno (taka zagubija od Sampdorija,od Stutgart na krajot,sega i od Standard) ali JBG,bitno Cigancinjata si gi tepame vo Srbija

EVO BANKE CIGANE MOJ,CIGANE MOJ SVIRAJ MI TI

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom