Начини за заработка за тинејџер?

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
da ve prasam dali nekoj znae kako da zarabotam pari na internet?jas probav da se logiran na edna strana megutoa nemozev.aj ke ve molam pomos.falaa

Сакав да ти пишам порака али еве што ми пишува:
Mi одлучил да не прима лични пораки или не му е дозволено. Поради тоа не можете да му/и ја пратите вашата порака

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
доколку те бива за инструмент или сакаш да свириш на нешто па брзо се учи оформи бенд. ке свириш ваму таму ке заработиш нешто и плус ке станеш популарен . :pipi:

Член од
5 декември 2009
Мислења
18
Поени од реакции
0
ЕНТЕР не е тоа баш така како што си замислуваш, бенд и ајде одма си мислиш дека ќе те викнат на свирка некаде?

За тинејџери најлесно може да најдат работа во некои кафулиња и кафичи доколку имат потреба од послужувачи, најчесто тоа е преку летниот период кога има повеќе работа. Или пак на некое друго место во некоја фирма кај некој ваш близок ако има потребе, некој како мене :) Јас работам кај чичко ми, на компјутер му средувам работите пошто он има слабо познавање од компјутери, па со оглед на тоа што одам преку ден-два добра пара вадам месечно.

Член од
7 декември 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
kokiche :))

:tv: za mladive najdobar nacin za zarabotka se multi level kompaniite, ili kako sto nekoj tragicno gi narekuvaat Piramidi. imaat sirok krug na poznanici i moze da si pravat super timovi, a i pritoa da imaat odlicna zarabotka :tv:

V

Viktoranius

Гостин
Еве ви еден ептен лесен начин на заработка.

Одбираш 4-5 лесни утакмици од билтенот, правиш вкупно 5-6 коефициент и уплаќаш за 1000. Јас за декември сум ќар веќе 12.550, а уште не сме ни на половина месец. Само треба да си седнеш во кладилницата, да си пиеш кафе и да ја шмекаш типката шо работи таму.:)

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612

Одбираш 4-5 лесни утакмици од билтенот, правиш вкупно 5-6 коефициент и уплаќаш за 1000. Јас за декември сум ќар веќе 12.550, а уште не сме ни на половина месец. Само треба да си седнеш во кладилницата, да си пиеш кафе и да ја шмекаш типката шо работи таму.:)
Да да така е тоа, кажи ни колку си во загуба за ноември тогаш може да правиме моабет........

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221

Браво фала шо ни кажа, си седаш си пиеш кафе и ќар си :vozbud:
Да го немаах пробано тва ај да ти поверуваах еднч мош ќе ги фаташ 5те утакмици ама после...
Тава е најлесен начин на трошене на пари а не на заработка :pos2:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181

Леле какво просветлување еј абе ти на шо седатив си сите сме пробале тоа немој да мислеш дека си единствен ама поарно освести се сега отколку покасно без пот пари нема ...

V

Viktoranius

Гостин
Леле какво просветлување еј абе ти на шо седатив си сите сме пробале тоа немој да мислеш дека си единствен ама поарно освести се сега отколку покасно без пот пари нема ...
Брат си имам јас и други врски во таа работа, не е само фаворитите да ги наредиш. Поти се ти, на мене додека ми оди добро не планирам да мрднам со мал прст.:)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Брат си имам јас и други врски во таа работа, не е само фаворитите да ги наредиш. Поти се ти, на мене додека ми оди добро не планирам да мрднам со мал прст.:)
Брат си имаш ти и тежок филм направено изглеа ама твое си е...уживкај:smir:

Член од
14 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
4
bas temava i mene me interesira

А имате читано за најмладата милијардерка во светото што си направила страна ,многу реклами на неа и опп парички на сметка....хммм можно ли е тоа?

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
доколку те бива за инструмент или сакаш да свириш на нешто па брзо се учи оформи бенд. ке свириш ваму таму ке заработиш нешто и плус ке станеш популарен . :pipi:
AAAAAAAa добар си .... иам бенд свириме по кафичи али пошто јас идам да прашувам дали се заинтересирани за свирка... нормално ми бараат да има луге и од мене и бендот зависи дали ке напунам...
места нема многу кај да се свири... освен ако не членуваш у некој од 5те македонски тезга бендови кој свират низ цело скопје ( како да нема други,а досадни се... исти репертоар исти луге све исто... али тоа е имаат "рејтинг" има и доста неквалитетни бендови што ако ќарил термин у маракана некој неписмен ке го викне у негов локал да свири пошто слушнал за маракана ... ) и тие бендови само ги боли кур ... коа ке те викне некој да му свириш , дошле луге или не... ке си плати пошто он те викнал....
и така муабето ми беше ... ке си го запотиш газот и за свирење....

Kajgana Shop

На врв Bottom