Начини за заработка за тинејџер?

• Креатор на темата Креатор на темата Anonimen
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам работа за тебе. Ама не смееш да имаш факултет завршено, а и средно не е пожелно. Платата е супер, полесна работа здравје.

Си за?

Mislam deka iam idea sho bi mozelo toa da bide.....

>.>

ај кажете шо е барем сеуште сум средно па нема да го завршам...а и без факс ке сум....секако...:vozbud::vozbud::pos2:

samo stranstvo vo mak nema mn mn neso rabota i da ima dzabe so 200evra ne se zivee tuka

Сигурен сум дека си вложил толку труд да најдеш некоја работа, колку што си вложил за да го напишеш постов! :smir:

Prvo naici da pisuvas, ne se veli zimam, tuku zemam. Posle se ce ti bide polesno.
:kesa:

Јас имам сега 6 месеци скроз слободни ни школо ни ништо до септември и сакам да работам. Бев на повеќе места да прашам но сегде ми викаат дека сум мала со мојте 16 години и као на сите им е страв од инспекција и такви работи.
Помош луѓе! Кај би можела да побарам работа? Не е битно што и каде битно ми е да работам нешто.

Јас имам сега 6 месеци скроз слободни ни школо ни ништо до септември и сакам да работам. Бев на повеќе места да прашам но сегде ми викаат дека сум мала со мојте 16 години и као на сите им е страв од инспекција и такви работи.
Помош луѓе! Кај би можела да побарам работа? Не е битно што и каде битно ми е да работам нешто.

Ако имаат и уште едно работно место за машко пиши ПП.
И јас имам 16 и по цел ден :tv: :kesa:

Другари вие овдека зборите за како може тинејџер да заработи у скопје или поголемите градови, каде што имате повеќе врати отворени.
А како ли е па во помалите градови? а немаш врски...
Судбина ми е да седам по дома у моите најубави години... :kesa:

На кој му се дипле облека бујрум, заминав јас да помогнам малку на моите, приватен бизнис (продавници за облека).. поз :smir:

Како средношколец летно време заработував со собирање растенија(липа,камилица ,слез,базел) и ги продававме сушени во Алкалоид.Само не е лесна работа,ама знам фини пари вртевме нон-стоп со другариве и треба кола да имате ,на некој татко му или слично ,да ве однесе до местото и да ве врати со тоа што ке наберете.

Ako imas vo dvor nekoe drvce, oberi go i na pazar toptan prodaj go na pazardziite ili kako sto napomena pause ima mnogu lipi niz skopjevo i nis drugite gradovi.
Kolata i kacuvaj se na drvo.
Jas vo dvor imam mnogu dobra cresa a i taka pogolemka e. Koga i vlegov na kraj na Maj skoro cela ja obrav i zemav nekoi 4000 denari za 4 dena berenje ama toptan gi prodavav, beri, nosi na pazar, prodaj na pazardzii i taka.

Hahaha Jas rabotam a sum tinejdzer!!!!
hhhhhhhhhh
Ja cistam cela kukja i zimam 100 evra mesecno
hhahahahhaha:vozbud:

da ve prasam dali nekoj znae kako da zarabotam pari na internet?jas probav da se logiran na edna strana megutoa nemozev.aj ke ve molam pomos.falaa

da ve prasam dali nekoj znae kako da zarabotam pari na internet?jas probav da se logiran na edna strana megutoa nemozev.aj ke ve molam pomos.falaa

Неможеш да заработиш пари на интернет,можеш само со пот и мотика:smir:
Помисли само од овој аспект:Ако можело сите ќе седевме дома и немаше да одиме на работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom