Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 703
Oliver^^ напиша:Ej decki koga veke suskate za rabota i jas baram rabota ama po moznost da zeam nakaj 30000den plata a rabotata da mi bidi nisanje vrata
nekoj sovet please?
Јас имам работа за тебе. Ама не смееш да имаш факултет завршено, а и средно не е пожелно. Платата е супер, полесна работа здравје.
Си за?
sakam da kazam mi zdodea od mamo daj pari za iskacanje i ke mi dadese 200-300 i ke piev kafe i po doma. taka da otidov i za eden mesec napraiv prosecna mak plata od 12 000. bez lazenje i ja ne bi veruval da ne otidev. Iskreno imase rabota sekoj den po 8-9 saati ama 8-9 saati rab so 1 sat odmor ne sedenje dremenje i pienje kafe ama zatoa sporedeto go toa so 1 god rab u mk. pa ke vi odgovara!!! mora samo da se naucete na forata save now-spend it later i ke se vratite od 6 do 6 nasmeani. bi mozel da napraam nekoja agencija svoja sto ke vi ziam 50% od prvite tri meseci
тој да зима од дома по "некој" денар и да делите 50:50 ... а најпаметно ќее да работеш у некоо интернет кафе , па да си седеш цел ден на интернет и да зимаш money