Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли мала помош..Значи независно која верзија на Цс 1.6 ја имам,неможе од Software во Open Gl mode да ми се префрли...Зашто така??Неможам да си ја сменам раката,и се ми е во коцкици...Како да го сменам ??

Таман реков да изиграм 2-3 мапи ама не може.. Овој лагов не ме остават на мира.. На кој било сервер да влезам ме кикет за пре голем лаг, имам околу 180 - 190.. Помош некој како да го намалам?

Таман реков да изиграм 2-3 мапи ама не може.. Овој лагов не ме остават на мира.. На кој било сервер да влезам ме кикет за пре голем лаг, имам околу 180 - 190.. Помош некој како да го намалам?

cl_cmdrate 101
cl_upderate 101

Ај едно прашање.....ќе може ли некој да ми каже колку цица од нетот месечно? :toe:

Хаха може прашањево е малце нубско, ама немам играно кантер од 8 години како повеќето од вас :toe: :)
Каде да симнам чит, кој е најдобар (може да ми препорачате) и како да го активирам? :)

Дали може некој да ми даде линк од CS 1.6 значи да биде фул играта : со ботови да се игра онлајн и така,но cпоред се да биде Non steam :)

Хаха може прашањево е малце нубско, ама немам играно кантер од 8 години како повеќето од вас :toe: :)
Каде да симнам чит, кој е најдобар (може да ми препорачате) и како да го активирам? :)

Прашањето не ти заслужува одговор =) Затоа не ни ја бива и државата затоа што сите мамат =) Обиди се да научиш да играш без чит а да бидеш моќен/а како чит ;)

--- надополнето ---

Ај едно прашање.....ќе може ли некој да ми каже колку цица од нетот месечно? :toe:

Тоа колку цица месечно никој точно неможе да ти одговори бидејќи во месецот може да играш 31 ден може и 2 мапи да изиграш =) И плус тоа никаде не пишува колку трошиш никогаш не сум се ни запрашал поради тоа што троши релативно малку и не се осеќа =) Једино ако сакаш да си направиш тест колку трошиш да пробаш со нетлимитер али тоа ти е булшит..

Дали може некој да ми даде линк од CS 1.6 значи да биде фул играта : со ботови да се игра онлајн и така,но cпоред се да биде Non steam :)

ае ви се молам најдете некој Торент ? :)

Кантеров ми беше на англиско мени , и вчера уклучувам и наеднаш ме дисконектира и ми се префрли на србски јазик , сеа како може да го сменам и зошто така ми се напрај?

Луѓе, симнав кантер од Замунда, и човеците што се, не се ко нормалната, глупите се..
дајте да ги симнам овие другите :))
еве какви ми се
а еве какви сакам

А пушките и пиштолите се исти .. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom