Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
За wot
Videocontroller (VGA-kompatibel)
или Video Controller (VGA - Compatibel)

Сега имам на сервер-от АМХ МОД, и сега од users, треба да се става админи, и јас се ставам и одам во кантер влевам во console пишам си pw, и пак не бива да сум админ..
Еве ви ss да ми кажете што да пишам .. иначе мислам дека треба :
My Nick, Password, и тие буквите.. малце ептен погоре пише како треба и правам така пак не бива.. АЈ ПОМОШ..
2pu0h3r.jpg
Фала однапред.

"torpedo "password" "abcde......." "ab" и restart на серверот.

"torpedo "password" "abcde......." "ab" и restart на серверот.
Фала ного !!
Сега ке се обидам.

wot, сега знаеш што сега си пишам torpedo, password "mite" и одам на кантер во console пишам setinfo_pw mite и флевам во сервер-от, еве што пише.. демек неточен пассворд..
Помош ?:smir:
1pytlc.jpg

Имам еден проблем, мислам дека претходно сум пишал овде, али не ми одговорил никој. Ја спуштив кантер пред некое време, ама нешто гравитацијата ме заебава. Незнам дали е гравитација или не, ама снимката и цела успорена као слоу моушн, а другите ги гледам како нормално се движат. Еден мој другар ја симна од истото место како ја, а кај него се беше нормално. Некој да не знае зашто?

Имам еден проблем, мислам дека претходно сум пишал овде, али не ми одговорил никој. Ја спуштив кантер пред некое време, ама нешто гравитацијата ме заебава. Незнам дали е гравитација или не, ама снимката и цела успорена као слоу моушн, а другите ги гледам како нормално се движат. Еден мој другар ја симна од истото место како ја, а кај него се беше нормално. Некој да не знае зашто?
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66GHz 6mb cache Ова е проблемот слаб ти е процесорот... :p
Отвори Task manager и во табот Processes десен клик на hl.exe set affinity > одбери само еден процесор.

Хах, значи играва заебава на мулти-кор процесор?? :pos2::pos2:

Abe zver a kazi mi kolku fps imas na igra ? ??? ?? ? ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom