Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Шифрата за на косо ??
Оти кога ги пишам 2-те и кога ке флезам пак , пак треба да ги пишам оти нема да ги прифате и се така правам, па мислам дека треба сите..
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
или само тие сЕ?:vozbud:

Шифрата за на косо ??
Оти кога ги пишам 2-те и кога ке флезам пак , пак треба да ги пишам оти нема да ги прифате и се така правам, па мислам дека треба сите..
cl_sidespeed 9999
cl_forwardspeed 9999
или само тие сЕ?:vozbud:

Пиши само cl_sidespeed и стисни ентер, ќе ти каже на колку е наместено (пример: 320 или 400).
После намести го cl_forwardspeed на исто толку колку што е и cl_sidespeed и нема да мора веќе никогаш да ги пишуваш командиве.

Пиши само cl_sidespeed и стисни ентер, ќе ти каже на колку е наместено (пример: 320 или 400).
После намести го cl_forwardspeed на исто толку колку што е и cl_sidespeed и нема да мора веќе никогаш да ги пишуваш командиве.
Благодарам.:smir::helou:

Не бива :S
Пишам cl_sidespeed - eнтер.
Пишам cl_forwardspeed - ентер.
И после пак флевам не бива.:nesum:

Не бива :S
Пишам cl_sidespeed - eнтер.
Пишам cl_forwardspeed - ентер.
И после пак флевам не бива.:nesum:
Од кога ќе напишаш cl_sidespeed [enter] у конзолата ќе ти се појава колку ти е направено тва cl_sidespeed, и ако ти е пример 400, после ќе напишаш cl_forwardspeed 400.

kako da stavam?go otvaram toa GUI i posle nz!!!OBJASNETO pls.By the way na fps banana ne go razbiram i + ne pasue od tamu:kesa::kesa::kesa:
Збориш за гуи? Ако е за тоа отпакува ја папката и што е внатре во цстике го копираш и го ставаш во цстрај и тоа што е во валв го ставаш во валв

Oва го средив.
И сега не ми отваре Find Server.
Изгасувам схе, оклучувам cs, пак нејке.
И после оклучувам схе еве што пишува а ем и го реинсталл схето..
1z2ez2e.jpg
ПОМОШ?

Oва го средив.
И сега не ми отваре Find Server.
Изгасувам схе, оклучувам cs, пак нејке.
И после оклучувам схе еве што пишува а ем и го реинсталл схето..
1z2ez2e.jpg
ПОМОШ?
Проби реинстал на CS.

Бтњ добар десктоп фтњ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom