Vetrence
...believe in yourself! :)
a da ve prasam...zosto na nekoi serveri koga sakam da gi uklu4am mi veli deka imam nekakov client 47 a mi treba 48....sto treba da napravam
Ponov Patch mislam deka ti treba.:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a da ve prasam...zosto na nekoi serveri koga sakam da gi uklu4am mi veli deka imam nekakov client 47 a mi treba 48....sto treba da napravam
Ponov Patch mislam deka ti treba.:smir:
Zna4i mi nema spas
Eve ako sakate ke vi go dadam serverot...ina4e serverot e super...germanski dead match
Секогаш кога ја пуштам цс морам да пишувам cl_showfps 1 ?:uvo:
Немора секогашВо cstrike фолдерот, најди го конфиг фајлот, пиши ја оваа шифра и толку :helou:
исто е со cl_sidespeed ? cl_backspeed?....
мислам дали ако ги допишам таму нема да морам да ги пишувам се?
исто е со cl_sidespeed ? cl_backspeed?....
мислам дали ако ги допишам таму нема да морам да ги пишувам се?
Најубаво е да си направиш твој CFG фајл.
Пример, фајлот нека се вика kinder.cfg и стај го во cstrike фолдерот
Отвори го фајлот со Notepad и внатре едно под друго пиши си ги сите команди и сетинзи кои ги користиш.
После кога ќе влезеш во игра, само пиши: exec kinder.cfg и сите сетинзи од фајлот ќе ти се активираат.
:raz:
но не користам некој посебни сетензи , алл дефолт жими една цл_сајдспид што ја пишувам
Не е баш ништо со оваа шифра. Можеш да се движиш во косоА што е разликата дали ќе пишеш сајдспид или не?
Да ти кажам јас?
НИШТО!
А што е разликата дали ќе пишеш сајдспид или не?
Да ти кажам јас?
НИШТО!