Toneh
is a turtle
epa sea shto da napravam?
Реинсталирај го, или пак симни некој понов. И престани да спамираш низ темава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epa sea shto da napravam?
епа другарче просечниот донашен компјутер и просечната интернет конекција не се измислени за правење сервери од нив, си има посебна цена за нив. Имаш многу сервери онлајн така да ако мислеш да играш на твојот сервер повеке од 2-3 си се зафркнал.кога играат деца на мојот сервер се си е ок нема лаг не сецка ништо.играат тие се си е ок се ставам јас и ете ти лаг од што може да е тоа.ПОМАГАЈТЕ плс.знае ли некој што треба да правам
aj daj link za patch v23 plsРеинсталирај го, или пак симни некој понов. И престани да спамираш низ темава.
15 pati go reinsalirav i koga uklucuvam kanter mi se pokazuva ova,a ako treba ponov patch daj link plsРеинсталирај го, или пак симни некој понов. И престани да спамираш низ темава.
Епа тогаш ако несака никако, напрај формат, 100% ќе бива.aj daj link za patch v23 pls
15 pati go reinsalirav i koga uklucuvam kanter mi se pokazuva ova,a ako treba ponov patch daj link pls
ama vcera napraivЕпа тогаш ако несака никако, напрај формат, 100% ќе бива.
15 pati go reinsalirav i koga uklucuvam kanter mi se pokazuva ova,a ako treba ponov patch daj link pls
Me karaat zatoa sto sum otvaral novi temi a ovde 260 strani i dojdi pa snajdi se da te vidam najdi kako da ti se namali lagot....ajde sega ovde nekoj neka mi kaze kako da go namalam lagot...moze i preku pp
епа другарче просечниот донашен компјутер и просечната интернет конекција не се измислени за правење сервери од нив, си има посебна цена за нив. Имаш многу сервери онлајн така да ако мислеш да играш на твојот сервер повеке од 2-3 си се зафркнал.
ama vcera napraiv
За мал лаг, ти треба добар интернет, и ако на кгн серверите ти се намалуваат лагот и/или фпс-то, тоа може да е од самото sXe...
добро де ама сепак не е таа брзина како што играш на dedicated на Max или Телекабел.Јас правам сервер од дома, играме по 10-12 души со лаг 50-60.
Што интернет имаш?
Што upload брзина имаш?
Колку луѓе играат кога влагаш ти?