Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто коа стаам за воте прашањето го пишувам и ми го дава ко одговори а не тие што ги пишувам Пр: Дали сакате да го бан тој и тој да не изгледа овака одговорите 1.дали 2 . сакате 3.да 4.го итн така ми го дава зошто ?

Зашто коа стаам за воте прашањето го пишувам и ми го дава ко одговори а не тие што ги пишувам Пр: Дали сакате да го бан тој и тој да не изгледа овака одговорите 1.дали 2 . сакате 3.да 4.го итн така ми го дава зошто ?
Затоа што ако сакаш да напишеш реченица ќе ти треба да ставиш одпред " наводници, и потоа да прашаш нешто.
Или може после секој збор да ставаш долна црта.
А за да поставиш vote за да банираш некој, може и да напишеш со командата: amx_voteban.

epa ke pises spoeno a ne da ostavas mesto na primer : dali_sakate_da_go_ban_Toj_i_toj da sekako vednas i posle se pojavuva ova 1.da 2.sekako 3.vednas i se Glasa :)

Како да накачам fps има ли нешто шифри и сл 60-70 ми е нормално не во smoke

kakva grafika imas?

ako nemozes da se snajdes: 2 klik properties,setings i imas Display pod nego vidi so pisuva i pastiraj :)

epa ke pises spoeno a ne da ostavas mesto na primer : dali_sakate_da_go_ban_Toj_i_toj da sekako vednas i posle se pojavuva ova 1.da 2.sekako 3.vednas i se Glasa :)

:lol:

amx_voteban <name> ; Завршува гласањето, и те прашува дали да продолжиш со процесот.

da ama on ne sakase takov proces nego po negov proces sakase da pise znaeme za toa fala so ni kaza.

:lol:

amx_voteban <name> ; Завршува гласањето, и те прашува дали да продолжиш со процесот.
Да надополнам, немора да се мачиш да го пишуваш целиот ник на играчот што сакаш да го банираш, пример има некој „огромни“ никови, па само напиши му дел од никот, и ќе биде средено.

Сега јасно е, stiveNNN?:)

da ama on ne sakase takov proces nego po negov proces sakase da pise znaeme za toa fala so ni kaza.

Знам да читам, ама дечкото очигледно не го знае полесниот начин.
Зошто пишување огромна senseless команда, кога има постоечка и лесна.
Гледате нов е, упатувајте го попрофесионално.

да вот во право си но има некои сакат да си пишат по нивно:pipi:

Snimav demo od cs 1.6 igrata mi crashna t.e. Se ukoci nesto!Demoto se snimi ama koga ke probam da go pustam mi vika corrupted demo file i nejke da go pusti!Ako nekoj znae dali ima nekoj fix za demoa ve molam da mi kaze!Mnogu mi znaci demoto!Fala odnapred!

Snimav demo od cs 1.6 igrata mi crashna t.e. Se ukoci nesto!Demoto se snimi ama koga ke probam da go pustam mi vika corrupted demo file i nejke da go pusti!Ako nekoj znae dali ima nekoj fix za demoa ve molam da mi kaze!Mnogu mi znaci demoto!Fala odnapred!

како го отвараш демото преку игра или ск плејер?

Исто ми беше мене , кога пишував playdemo <imeto> ми излеваше corrupt demo file.
Пробав со view demo , се беше океј.
Па можеш да пробаш не те кошта ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom