Pinkie
†мчтαтσја†
- Член од
- 13 февруари 2009
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 2
нп..:helou:Наместив, само малце да ја средам сликата и идам да се пуцам :sport1:
П.С. Благодарисимо![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нп..:helou:Наместив, само малце да ја средам сликата и идам да се пуцам :sport1:
П.С. Благодарисимо![]()
Дајте линк за download на CS
www.cs.kajgana.com
Можеш и лево имаш такви работи инсталација итн :
Код:www.cs.kajgana.com
Иначе помош малку колкава треба да биде големината на сликата да ми ја фати како лого ама не класичните коцки туку тие поголемите ?
Дајте линк за download на CS
Imas li go Pachot ?Има ли некој пач да ставам да не ми покажува Invalid Cs key ? Help
nisto ni od toa... ednostavno nikoj ne moze da se konektira na mojata public ip adresa pa duri ni jas samiot. pomos nekoj ?Друже се надевам темава ке ти помогне. Клик
Preku Dedical Server ne se pravi server,nekogas ke go napravis ama lag ke ima 200-300 jas sum probuval isto..:helou:nisto ni od toa... ednostavno nikoj ne moze da se konektira na mojata public ip adresa pa duri ni jas samiot. pomos nekoj ?
Preku Dedical Server ne se pravi server,nekogas ke go napravis ama lag ke ima 200-300 jas sum probuval isto..:helou:
Pa alak slucajno od Dedical go napravil?Se kupuvat..Е преку што се прави, ако не преку dedicated ? :helou:
sum imal napraveno jas ne mi kazuvaj ti mene sea toa... i imalo lag 60 so 10 dusi na nego.. ako moze nekoj da pomogne neka pomogne !!! i neka me addne na msn darkblademkd@hotmail.comPreku Dedical Server ne se pravi server,nekogas ke go napravis ama lag ke ima 200-300 jas sum probuval isto..:helou: