Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте линк за download на CS

Можеш и лево имаш такви работи инсталација итн :
Код:
www.cs.kajgana.com

Иначе помош малку колкава треба да биде големината на сликата да ми ја фати како лого ама не класичните коцки туку тие поголемите ?

Можеш и лево имаш такви работи инсталација итн :
Код:
www.cs.kajgana.com

Иначе помош малку колкава треба да биде големината на сликата да ми ја фати како лого ама не класичните коцки туку тие поголемите ?

Исти линк е и мојот. :wink:

Преку decal converter може големи (width & Height do 752) , доколку со Paint само нормалните коцкички. Неможеш промени.

Imam seriozen problem vo vrska so kreiranje server za CS 1.6 znaci go kreiram serverot i ne moze nikoj da se konektira na mojata public adresa pa duri ni jas samiot... e sea kasperskyto go iskluciv da ne slucajno smeta.. drug firewall nema aktiven... so istava postapka lani si kreirav ama togas imav internet od onnet wadsl (dinamicna ip) i site mozeja da vlagaat, a sega imam Kablovski od telenet so (staticna IP) modem Motorola model SB5101E. se iznamuciv cel google go svrtev nisto ne najdov.... :( ako moze nekoj da mi pomogne mnogu bi mu bil blagodaren i uste podobro ako moze toa da mi go objasni na msn darkblademkd@hotmail.com
fala odnapred.

Друже се надевам темава ке ти помогне. Клик
nisto ni od toa... ednostavno nikoj ne moze da se konektira na mojata public ip adresa pa duri ni jas samiot. pomos nekoj ?

untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom